Ibu Hamil,  Ibu Menyusu,  Kesihatan,  Panduan Kesihatan,  Vitamin,  Vitamin C

Kenapa Kita Perlukan Vitamin C?

Tahu tak bahawa setiap orang sangat memerlukan nutrisi Vitamin C dalam diet seharian. Paling penting ibu hamil, ibu menyusu, kanak-kanak, dan mereka yang sememangnya memang selalu sangat dijangkiti selsema, demam. Bukan itu sahaja, mereka yang sangat menjaga kesihatan kulit dan mungkin ada masalah kulit, memerlukan Vitamin C secukupnya dalam diet harian mereka. Tapi, berapa ramai orang sahaja yang menyedari akan hakikat itu, dan mula mengamalkan pengambilan Vitamin C (samada pemakanan atau supplement) setiap hari?

Setiap hari, kita memerlukan sekurang-kurangnya 500 mg Vitamin C. Tahu tak bersamaan dengan berapa biji oren setiap hari? Ia bersamaan dengan 7.5 biji oren. Eerk. Sanggup ke nak makan sebanyak tu setiap hari? Boleh jadi muak tau.

Kesihatan Yang Baik Bermula dengan C

Nampak tak kenapa anda perlukan Vitamin C? Dan, semestinya, kenapa anda perlu pilih Vitamin C daripada Shaklee?

Ini kerana dengan kos yang sangat murah, iaitu 43 sen setiap tablet, anda boleh menikmati khasiat 500 mg Vitamin C. Bukan itu sahaja, Shaklee lengkap dengan kajian klinikal. Dan ia selamat serta lembut pada perut kita. Oleh itu, ia tidak memudaratkan. Ini yang tiada pada Vitamin C jenama lain.

So, pastikan jika anda ingin mulakan pengambilan Vitamin C, anda pilih Sustained Release Vita-C Plus daripada Shaklee. Murah, banyak khasiat, dan yang paling penting, ia selamat diamalkan oleh semua orang, pada semua peringkat umur (13 tahun ke atas).

Sebotol hanyalah RM97.50 sahaja. Setiap botol mengandungi 180 biji. Boleh kongsi seisi keluarga. Jimat, dan sangat berbaloi.

Untuk dapatkannya, hubungi KakMah segera. Jangan tunggu.

*Disclaimer*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *