• Promosi Shaklee Disember 2018

    Sudah tiba masanya untuk bulan Disember 2018. Nak tahu apa promosi Shaklee bulan ni tak? Istimewa untuk anda yang sememangnya pengguna tegar supplement Shaklee dan juga YOUTH skincare. Offer bulan ni anda wajib grab cepat. YOUTH™ Free Radiance C&E Ingat tak masa awal-awal launching YOUTH pada March 2018 lepas? Dengan setiap pembelian YOUTH™ Renew and Maintain Set, dimana terdiri daripada Luminous Gel Oil Cleanser, Perfecting Skin Toner, Youth Activating Serum, Age Defense Moisturizer – SPF50, dan Advanced Renewal Night Cream, anda boleh mendapatkan YOUTH™ Radiance C&E secara PERCUMA. Tahu tak, sebotol Radiance C&E ni harganya RM412.50 tau. Dan anda boleh jimat lebih lagi bila beli set ini. Free Membership (jimat…

  • Promosi Shaklee Ogos 2018

    Mesti tak sabar nak tahu apa promosi bulan Ogos tahun 2018 ni kan? Sempena bulan kemerdekaan ni, macam-macam offer yang Shaklee berikan untuk anda semua, yang sememangnya pengguna tegar Shaklee. Pada yang baru nak mencuba-cuba pun, inilah masanya untuk anda dapatkan supplement Shaklee ni. Tak lupa juga, YOUTH masih maintain promotion bulan ni. Tapi kali ni dengan PWP yang lebih comel, canggih. Bulan ni sangat menarik sebab supplement # 1 di Malaysia iaitu Vivix Shaklee juga ada offer best dan sangat berbaloi tau. Tak lupa juga, skincare Shaklee yang menjadi idaman ramai tu, pun ada offer PWP. Memandangkan beberapa bulan ni, ramai ibu-ibu baru lepas bersalin, kita juga ada offer…

  • Promosi Shaklee Julai 2018

    Welcome July 2018. Alhamdulillah, June berlalu dengan tenang, penuh dengan kejayaan. In Shaa Allah, more to comes in July 2018. Ameen. Bagaimana dengan azam dan target anda bulan ni? Pejam celik, kita dah pun melepasi pertengahan tahun 2018. Rasa macam baru semalam je celebrate new year 2018 kan? Hari ni dah masuk July dah pun. Another half sebelum masuk ke tahun 2019. Dalam banyak-banyak azam dalam list tahun 2018, dah berapa banyak anda capai? Jom muhasabah diri semula dan plan balik untuk capai target kita. So, another new months, of course, adalah new promotions daripada Shaklee. Istimewa untuk semua rakyat Malaysia, terutamanya SIDs. Shaklee masih lagi fokus dengan kecantikan pada…

  • Promosi Cantik Bergaya Raya Jun 2018

    Alhamdulillah, pejam celik, dah sampai ke pertengahan tahun dah kita ni. Bulan Jun yang dinanti-nantikan. Ramadhan pun dah masuk setengah bulan. Tak lama lagi, dah nak raya. Betul tak? Pasti ramai yang teruja untuk menyambut raya tahun ni. Mungkin ada di antara anda yang pertama kali beraya sebagai seorang isteri/suami, mungkin ada yang pertama kali beraya sebagai seorang parents. Sememangnya, sambutan hari raya, pasti ditunggu dan disambut meriah. Shaklee sentiasa tahu apa rakyat Malaysia perlukan untuk sentiasa sihat, cantik bergaya, terutama di pagi raya. Susulan daripada promosi berganda Mei lalu, bulan ni juga, Shaklee menawarkan offer/promosi yang istimewa untuk rakyat Malaysia. Consistent amalkannya untuk beberapa hari ni, in shaa Allah,…

  • Promosi Mei 2018 Sempena Ramadhan

    Shaklee ni memang tahu apa terbaik untuk rakyat Malaysia, terutama nak masuk bulan Ramadhan ni tau. Sebab tu, Shaklee offer promosi supplement yang sangat membantu kita untuk kekal cerdas, cergas sepanjang bulan Ramadhan. Sesuai diamalkan oleh semua peringkat umur, tidak kiralah tua atau muda, lelaki atau perempuan. So, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan promosi Shaklee hari ini. Selain supplement, Shaklee juga extend promosi YOUTH Intensive Care Set. Bermakna, anda masih berpeluang untuk mendapatkan Radiance C&E secara percuma. Satu ni worth RM437 tau. So, sementara tengah FREE ni, jom grab cepat. Best sangat tau. Sebab setiap satu capsule tu mengandungi 20% pure vitamin C dan E. Product lain pun tak ada…