• Promosi “Wonder Women” March 2019

    Sempena Hari Wanita pada bulan March ini, iaitu pada 8 March lalu, Shaklee menawarkan promosi hebat dan istimewa untuk semua rakyat Malaysia, khususnya wanita (tapi tak bermaksud lelaki tak boleh nak beli ya). Shaklee sangat mementingkan kesihatan dan semulajadi. Dan sebab Shaklee tahu wanita sukakan voucher, setiap pembelian produk promosi ini, anda akan dapat e-voucher. Menariknya, setiap e-voucher yang anda perolehi ini, anda boleh redeem semula dengan pembelian seterusnya bernilai RM100. Wonder Women Produk yang dimaksudkan ialah multivitamin Vita-Lea, supplement untuk bantu menstabilkan hormon iaitu GLA Complex, serta supplement yang kaya dengan khasiat kalsium juga magnesium dan vitamin D iaitu OsteMatrix. E-voucher bernilai RM30 menanti anda. Celebrate Beauty Selain supplement,…

  • Promosi Shaklee Januari 2019

    Ada yang penggemar ESP? Istimewa pada semua penggemar ESP Shaklee, sebab bulan Januari 2019 ini, Shaklee menawarkan offer (promosi) menarik untuk pembelian ESP. Jadi, bolehlah anda semua grab offer ni cepat dan boleh buat bekalan selama berbulan-bulan. Sangat jimat dan menguntungkan sebab offer ESP ni memang jarang-jarang ada tau. Beli 7 Botol, Tapi Bayar 6 Botol Aje! Haa. Ini serius tau, bukan main-main. Kalau anda ingin mendapatkan 7 botol ESP untuk bekalan hampir 6-12 bulan, anda boleh terus grab offer “Buy 7@6”. Sebab, anda hanya perlu bayar untuk 6 botol sahaja. Bahasa lainnya beli 6 botol dapatlah extra lagi 1 botol ESP. Berbaloi kan? Istimewanya lagi bila anda beli set…

  • Promosi Shaklee Disember 2018

    Sudah tiba masanya untuk bulan Disember 2018. Nak tahu apa promosi Shaklee bulan ni tak? Istimewa untuk anda yang sememangnya pengguna tegar supplement Shaklee dan juga YOUTH skincare. Offer bulan ni anda wajib grab cepat. YOUTH™ Free Radiance C&E Ingat tak masa awal-awal launching YOUTH pada March 2018 lepas? Dengan setiap pembelian YOUTH™ Renew and Maintain Set, dimana terdiri daripada Luminous Gel Oil Cleanser, Perfecting Skin Toner, Youth Activating Serum, Age Defense Moisturizer – SPF50, dan Advanced Renewal Night Cream, anda boleh mendapatkan YOUTH™ Radiance C&E secara PERCUMA. Tahu tak, sebotol Radiance C&E ni harganya RM412.50 tau. Dan anda boleh jimat lebih lagi bila beli set ini. Free Membership (jimat…

  • Promosi Shaklee Ogos 2018

    Mesti tak sabar nak tahu apa promosi bulan Ogos tahun 2018 ni kan? Sempena bulan kemerdekaan ni, macam-macam offer yang Shaklee berikan untuk anda semua, yang sememangnya pengguna tegar Shaklee. Pada yang baru nak mencuba-cuba pun, inilah masanya untuk anda dapatkan supplement Shaklee ni. Tak lupa juga, YOUTH masih maintain promotion bulan ni. Tapi kali ni dengan PWP yang lebih comel, canggih. Bulan ni sangat menarik sebab supplement # 1 di Malaysia iaitu Vivix Shaklee juga ada offer best dan sangat berbaloi tau. Tak lupa juga, skincare Shaklee yang menjadi idaman ramai tu, pun ada offer PWP. Memandangkan beberapa bulan ni, ramai ibu-ibu baru lepas bersalin, kita juga ada offer…

  • Promosi Shaklee Julai 2018

    Welcome July 2018. Alhamdulillah, June berlalu dengan tenang, penuh dengan kejayaan. In Shaa Allah, more to comes in July 2018. Ameen. Bagaimana dengan azam dan target anda bulan ni? Pejam celik, kita dah pun melepasi pertengahan tahun 2018. Rasa macam baru semalam je celebrate new year 2018 kan? Hari ni dah masuk July dah pun. Another half sebelum masuk ke tahun 2019. Dalam banyak-banyak azam dalam list tahun 2018, dah berapa banyak anda capai? Jom muhasabah diri semula dan plan balik untuk capai target kita. So, another new months, of course, adalah new promotions daripada Shaklee. Istimewa untuk semua rakyat Malaysia, terutamanya SIDs. Shaklee masih lagi fokus dengan kecantikan pada…