• Promosi Shaklee Julai 2019

    Mesti tak sabar nak tahu apa Shaklee nak offer pada kesemua pengguna Shaklee bulan ni kan? Maaflah, KakMah ni lambat bebenor nak update dalam blog KakMah ni. Tapi of course, dah update dalam Facebook. Uolls bolehlah add atau follow KakMah nanti okeh. So that anda semua boleh “up-to-date” untuk tahu apa promosi Shaklee setiap bulan. Istimewa sangat untuk anda yang inginkan kulit lebih sihat, berseri, awet muda. Shaklee bagi offer supplements dan juga YOUTH skincare untuk anda. Worth value for money, omputih cakap. Hehe. Kiranya, berbaloi lah. Beli 3 Vitamin C, dapat FREE Chewable-C Plus Promosi ni, anda boleh share seisi keluarga. Dengan pasangan (suami/isteri), mak ayah, dan juga anak-anak…

  • YOUTH Travel Kit Percuma

    Pernah tak anda rasa susah sangat nak bawa skincare sebab packaging besar? Lepas tu dengan size beg pun terhad. Mana tak nya, dengan nak isi baju lagi, kasut ke. Skincare pula, bukan setakat 1,2 item. Betul tak? Kalau boleh, even tengah travel pun, mesti nak bawa lengkap kita punya skincare kan. Tak nak tinggal 1 pun. So, macam mana kita nak pastikan kita dapat bawa semua skincare kita tu, dan dalam masa yang sama, tak ambil space banyak dalam beg. Nak masuk dalam hand carry bag pun boleh. Istimewa untuk peminat skincare Shaklee yang tegar, iaitu YOUTH skincare, anda boleh dapatkan travel kit YOUTH secara PERCUMA pada bulan April ini.…

  • Promosi JOM Shaklee April 2019

    Promosi JOM Shaklee dah kembali. Jika uolls tak sempat grab promosi JOM Shaklee awal tahun lalu, inilah masanya untuk anda grab set menarik, dengan harga 10% lebih murah daripada harga ahli. Harga ahli tau? Bukan harga retail. So, anda jimat beratus ringgit tau. Selain daripada itu, anda juga dapat FREE membership (jimat RM65), FREE postage (jimat RM10), serta dapat cashback bonus serendah RM29. Berbaloi kan? Offer ni terhad untuk certain period sahaja. So, jangan tunggu lama-lama untuk dapatkan promosi ini sekarang. Twin Pack Vivix Harga retail RM950. Jimat sehingga RM266. Bertambah jimat sebab dapat free membership, free postage, dan cashback bonus. Vivix adalah supplement anti oksidan, anti aging yang dapat…

  • Promosi “Wonder Women” March 2019

    Sempena Hari Wanita pada bulan March ini, iaitu pada 8 March lalu, Shaklee menawarkan promosi hebat dan istimewa untuk semua rakyat Malaysia, khususnya wanita (tapi tak bermaksud lelaki tak boleh nak beli ya). Shaklee sangat mementingkan kesihatan dan semulajadi. Dan sebab Shaklee tahu wanita sukakan voucher, setiap pembelian produk promosi ini, anda akan dapat e-voucher. Menariknya, setiap e-voucher yang anda perolehi ini, anda boleh redeem semula dengan pembelian seterusnya bernilai RM100. Wonder Women Produk yang dimaksudkan ialah multivitamin Vita-Lea, supplement untuk bantu menstabilkan hormon iaitu GLA Complex, serta supplement yang kaya dengan khasiat kalsium juga magnesium dan vitamin D iaitu OsteMatrix. E-voucher bernilai RM30 menanti anda. Celebrate Beauty Selain supplement,…

  • Promosi Shaklee Disember 2018

    Sudah tiba masanya untuk bulan Disember 2018. Nak tahu apa promosi Shaklee bulan ni tak? Istimewa untuk anda yang sememangnya pengguna tegar supplement Shaklee dan juga YOUTH skincare. Offer bulan ni anda wajib grab cepat. YOUTH™ Free Radiance C&E Ingat tak masa awal-awal launching YOUTH pada March 2018 lepas? Dengan setiap pembelian YOUTH™ Renew and Maintain Set, dimana terdiri daripada Luminous Gel Oil Cleanser, Perfecting Skin Toner, Youth Activating Serum, Age Defense Moisturizer – SPF50, dan Advanced Renewal Night Cream, anda boleh mendapatkan YOUTH™ Radiance C&E secara PERCUMA. Tahu tak, sebotol Radiance C&E ni harganya RM412.50 tau. Dan anda boleh jimat lebih lagi bila beli set ini. Free Membership (jimat…