• Promosi Shaklee Oktober 2018

    Dah ready nak tahu promosi Shaklee untuk bulan Oktober ni? Pastinya, selain daripada promosi, Shaklee melancarkan 2 produk terbaru iaitu YOUTH™ Restoring Eye Treatment dan juga Zinc Plus. Dulu Shaklee ada Zinc Complex dan memang menjadi kegemaran ramai orang. Dan kini, Shaklee kembalikan produk nutrisi zinc dengan formulasi terbaru iaitu Zinc Plus. Walaupun Shaklee baru sahaja melancarkan 2 produk ini, tetapi Shaklee juga ada buat offer khas untuk anda semua tau. Info Tentang YOUTH™ Restoring Eye Treatment Mengandungi campuran peptida yang sangat unik, dimana melalui kajian klinikal ia dapat membantu mengurangkan penampilan garis halus, kedutan, dan garisan pada bahagian bawah mata seawal 7 hari (berdasarkan klinikal study selama 28 hari,…

  • Promosi Shaklee September 2018

    Ogos 2018 telah melabuhkan tirainya, dan kini bermulalah September 2018. Bulan kelahiran anak KakMah yang kedua. Alhamdulillah. Kejap je, dah nak masuk usia 2 tahun dah anak KakMah ni. Syukur, Allah permudahkan. So, sempena bulan September ni, Shaklee menawarkan promosi yang sangat istimewa kepada semua orang yang inginkan kesihatan tulang yang optimum. Di kalangan rakyat Malaysia ni, semakin ramai kekurangan kalsium. Akibatnya masalah osteoporosis, osteoathritis, dan masalah lain pun mula timbul. Kadang-kadang tu, bila KakMah teman mak check-up di HUKM bahagian orthopedic, KakMah lihat ramai sangat orang yang ada masalah berkaitan tulang. Orang zaman dulu, kuat sangat bekerja. Mereka amat membanting tulang 4 kerat mereka untuk bekerja. Yang mana kerja…

  • Promosi Shaklee Ogos 2018

    Mesti tak sabar nak tahu apa promosi bulan Ogos tahun 2018 ni kan? Sempena bulan kemerdekaan ni, macam-macam offer yang Shaklee berikan untuk anda semua, yang sememangnya pengguna tegar Shaklee. Pada yang baru nak mencuba-cuba pun, inilah masanya untuk anda dapatkan supplement Shaklee ni. Tak lupa juga, YOUTH masih maintain promotion bulan ni. Tapi kali ni dengan PWP yang lebih comel, canggih. Bulan ni sangat menarik sebab supplement # 1 di Malaysia iaitu Vivix Shaklee juga ada offer best dan sangat berbaloi tau. Tak lupa juga, skincare Shaklee yang menjadi idaman ramai tu, pun ada offer PWP. Memandangkan beberapa bulan ni, ramai ibu-ibu baru lepas bersalin, kita juga ada offer…

  • Flash Sale 2 Hari (7-8 Julai 2018)

    Berita baik untuk semua peminat dan penggemar setia produk Shaklee. Bermula dari hari ini, iaitu 7 Julai sehingga esok 8 Julai 2018, Shaklee buat flash sale promotion untuk anda semua. Ada yang less 5%, ada yang less 10%. Sangat berbaloi dan jimat sangat. So, jangan tunggu lama-lama. Terus hubungi SID anda, untuk dapatkan flash sale promo ni hari ni juga. Jangan lepaskan peluang anda untuk grab promo ini sekarang. Nak lebih jimat, boleh daftar sebagai ahli Shaklee. Yuran keahlian hanyalah RM75 sahaja. Jimat sehingga 10-20% untuk setiap barangan Shaklee, berbanding harga pasaran. Hubungi KakMah untuk dapatkan supplement anda.

  • Promosi Shaklee Julai 2018

    Welcome July 2018. Alhamdulillah, June berlalu dengan tenang, penuh dengan kejayaan. In Shaa Allah, more to comes in July 2018. Ameen. Bagaimana dengan azam dan target anda bulan ni? Pejam celik, kita dah pun melepasi pertengahan tahun 2018. Rasa macam baru semalam je celebrate new year 2018 kan? Hari ni dah masuk July dah pun. Another half sebelum masuk ke tahun 2019. Dalam banyak-banyak azam dalam list tahun 2018, dah berapa banyak anda capai? Jom muhasabah diri semula dan plan balik untuk capai target kita. So, another new months, of course, adalah new promotions daripada Shaklee. Istimewa untuk semua rakyat Malaysia, terutamanya SIDs. Shaklee masih lagi fokus dengan kecantikan pada…