Mighty 3 Gems Set Shaklee – Persediaan Supplement Untuk Berpuasa

Adakah anda mengalami masalah “lemau” semasa berpuasa? Rasa tidak bersemangat dan mudah rasa lapar? Walaupun dah sahur dengan nasi (siap bertambah lagi), tapi masih cepat rasa lapar pada waktu siangnya? Tidak perlu risau kerana kami ingin membantu anda. Bagaimana? Kami ingin mencadangkan supplement Shaklee iaitu Set Mighty 3 Gems. Supplement Shaklee ini merupakan salah satu perkara yang anda perlu ada sebagai persediaan untuk berpuasa. Kenapa? Kami akan terangkan kemudian.

Set Mighty 3 Gems terdiri daripada ESP, Meal Shakes, dan juga Performance Drink.

Apakah khasiat ketiga-tiga supplement ini?

➺ membantu mengurangkan masalah gastric
➺ membantu mengurangkan rasa lapar
➺ membantu mengurangkan masalah sembelit
➺ membantu memberikan tenaga
➺ membantu mengurangkan masalah dehydration
➺ membantu mengurangkan rasa letih
➺ untuk ibu menyusu, membantu mengurangkan masalah susu merudum

Siapakah yang memerlukan Set Mighty 3 Gems ini?

✔ mereka yang ingin berpuasa
✔ ibu menyusu
✔ ibu hamil
✔ anak-anak yang ingin mula berpuasa
✔ mereka yang ingin bertenaga sepanjang hari

So, tunggu apa lagi? Cepat grab set ni untuk persediaan berpuasa. Semoga puasa anda kekal bersemangat, bertenaga, dan dapat puasa penuh. Ameen.

Hubungi KakMah untuk order.

**Disclaimer**

Persediaan Berpuasa…

Bulan Ramadhan dah hampir tiba.. Sudahkah anda bersedia? Sebagai umat Islam, alangkah bahagianya sekiranya kita boleh menunaikan kewajipan sebagai umat-Nya dengan berpuasa penuh di bulan Ramadhan (kecuali bagi yang wanita).. (◡‿◡✿)

dan puasa ni sepatutnya bukan lah buat kita lembik, tak bermaya, lesu, penat.. tetapi sepatutnya kita menjalankan aktiviti harian kita dengan penuh bertenaga, penuh ikhlas, dan bersemangat! Baru lah kita mendapat “double” kebahagiaan apabila berpuasa…

Kami boleh membantu anda untuk kekal bertenaga sepanjang hari anda berpuasa di bulan Ramadhan (atau bila-bila pun).. in shaa ALLAH.. segalanya dengan izin Allah.. kami hanya membantu anda, dengan menyarankan 3 supplement Shaklee yang membantu membekalkan tenaga kepada anda seharian!

Nak tau lebih lanjut? Jom tonton video COMEL ini dahulu! (‐^▽^‐)

Enjoy the video!!

Okeh..! Apakah 3 supplement yang dapat membantu anda?
✔ Energizing Soy Protein (ESP)
Performance Drink
Meal Shakes

Ye! In Shaa ALLAH, dengan mengamalkan MIGHT 3 GEMS set ini, anda akan
✿ bertenaga
✿ kurang rasa lapar / dahaga sepanjang hari anda berpuasa
✿ tidak lesu
✿ menjalankan aktiviti tanpa perlu risau akan letih
✿ tidak dehydrate
✿ kurang gastrik
✿ dapat menjalankan ibadah puasa dengan sempurna (in shaa ALLAH)

Dapatkan MIGHTY 3 GEMS set anda SEKARANG!
Hubungi kami SEGERA!

✐ msg/whatsapp: 0196972866
⌨ wechat ID: shima_zainal2312
✉ email: suppl3ment4all@gmail.com
✍ pm: http://bit.ly/PM_Kami
© fb page: http://www.facebook.com/Supplement4all

**These statements have not been evaluated by Food and Drug Administration**
**These products are not intended to Diagnose, Treat, Cure or Prevent any disease**

Supplement Kekal Bertenaga Semasa Berpuasa – Mighty 3 Gems Set

Bulan Ramadhan menghampiri.. Pastinya anda ingin lebih bertenaga sewaktu berpuasa dan dapat melakukan aktiviti seharian dengan baik dan lancar. MIGHTY 3 GEMS SET daripada Shaklee yang terdiri daripada Meal Shakes, ESP, dan Performance Drink dapat membantu anda untuk kekal bertenaga semasa berpuasa.
Siapa memerlukan MIGHTY 3 GEMS SET?
➺ Ibu menyusu
➺ Ibu mengandung / hamil
➺ Anak-anak yang ingin berpuasa
➺ Mereka yang ingin kekal bertenaga
Bagaimana MIGHTY 3 GEMS SET membantu anda untuk kekal bertenaga?
➺ ESP
✔ Mengandungi kandungan dan kualiti protein yang tinggi
✔ Indeks glisemik yang rendah membantu anda kekal bertenaga
✔ Membantu mengatasi masalah GASTRIK
✔ Membantu mengurangkan RASA LAPAR
✔ Membantu mengurangkan masalah SUSU MERUDUM kerana ESP adalah MILK-BOOSTER!

➺ Meal Shakes
✔ Menyediakan nutrisi lengkap untuk tubuh badan
✔ Kaya dengan protein yang membantu pembinaan sel-sel
✔ Diperkaya dengan 19 vitamin dan serat
✔ Membantu mengurangkan masalah SEMBELIT
✔ Membantu mengurangkan RASA LETIH
✔ Membantu memberikan TENAGA

➺ Performance Drink
✔ Mempunyai kepekatan karbohidrat yang sama dengan darah dan membolehkan ia mudah diserap untuk mengekalkan PARAS GULA DALAM DARAH
✔ Kandungan natrium membantu mempercepatkan penyerapan air ke dalam tubuh dan membantu mengurangkan masalah DEHYDRATION (kurang haus / kurang air)
✔ Mengandungi potassium, kalsium, sodium, phosphorus, magnesium, dan chloride yang membantu MEMBEKALKAN TENAGA dan mengimbangi metabolisme air dalam tubuh
✔ Mempunyai lebih dari 67% otot glikogen yang merupakan SUMBER TENAGA

Dapatkan MIGHTY 3 GEMS SET anda. Setiap pembelian produk Shaklee daripada kami disertakan dengan FREE CONSULTATION..

Hubungi kami SEGERA!
Hubungi kami:
✐ msg/whatsapp: 0196972866
⌨ wechat ID: shima_zainal2312
✉ email: suppl3ment4all@gmail.com
✍ PM: http://bit.ly/PM_Kami
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration**
** These product are not intended to Diagnose, Treat, Cure or Prevent any disease** – See more at: http://supplement4all.blogspot.com/2013/05/khasiat-performance-drink-shaklee.html#sthash.o9OwKwQo.dpuf
**These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration**
 **These products are not intended to Diagnose, Treat, Cure or Prevent any disease**
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration**
** These product are not intended to Diagnose, Treat, Cure or Prevent any disease** – See more at: http://supplement4all.blogspot.com/2013/05/khasiat-performance-drink-shaklee.html#sthash.o9OwKwQo.dpuf