• Promosi Shaklee Julai 2019

    Mesti tak sabar nak tahu apa Shaklee nak offer pada kesemua pengguna Shaklee bulan ni kan? Maaflah, KakMah ni lambat bebenor nak update dalam blog KakMah ni. Tapi of course, dah update dalam Facebook. Uolls bolehlah add atau follow KakMah nanti okeh. So that anda semua boleh “up-to-date” untuk tahu apa promosi Shaklee setiap bulan. Istimewa sangat untuk anda yang inginkan kulit lebih sihat, berseri, awet muda. Shaklee bagi offer supplements dan juga YOUTH skincare untuk anda. Worth value for money, omputih cakap. Hehe. Kiranya, berbaloi lah. Beli 3 Vitamin C, dapat FREE Chewable-C Plus Promosi ni, anda boleh share seisi keluarga. Dengan pasangan (suami/isteri), mak ayah, dan juga anak-anak…

  • Promosi Raya 2019

    Alhamdulillah, raya sudah. Maaf KakMah lambat pula update apa promosi bulan ni. Hehe. Busy sikit, disebabkan pelbagai peristiwa yang berlaku dalam hidup kami. Kehilangan Ayah tersayang pada hari Jumaat terakhir dalam bulan Ramadhan, 31 Mei 2019. Sangat terkesan kehilangan itu. Al-Fatihah untuk arwah Ayah. Ok, tak nak cerita panjang. Sebab uolls mesti dah tak sabar nak tahu apa promosi sepanjang bulan Jun ni kan. Bulan kelahiran KakMah tau. Hehe. Selain promosi sepanjang bulan, promosi Flash Sales pun ada. Hanya untuk 8 hari sahaja, bermula 19 Jun sehingga 26 Jun. So, wajib grab ni sebab sangat murah. Promosi Omega Guard & Zinc Plus Bila dah raya ni, confirm lah semua pun…

  • Promosi Ramadhan 2019

    Alhamdulillah, bertemu kita di bulan Mei 2019. In Shaa Allah, Ramadhan bakal menjelma. Kita start puasa 6 Mei kan? Mudahan kita semua dikurniakan kesihatan yang baik, dipermudahkan segala urusan untuk beribadah di bulan Ramadhan nanti. Jom kejar pahala bersama. Oleh itu, untuk kita kekal cergas dan cerdas, adalah sangat penting untuk kita mengamalkan pemakanan sihat, diet seimbang. Paling penting, kena banyak minum air supaya kekal hidrasi. Maklumlah, cuaca panas sekarang ni. Kadang tu terasa bahang nya juga kan. So, kena start amalkan supplement dan gunakan skincare yang terbukti berkesan supaya lebih nampak gorgeous masa raya nanti. Nak ke nak? Shaklee ada promosi best sangat untuk anda sempena Ramadhan ni. Nak…

  • YOUTH Travel Kit Percuma

    Pernah tak anda rasa susah sangat nak bawa skincare sebab packaging besar? Lepas tu dengan size beg pun terhad. Mana tak nya, dengan nak isi baju lagi, kasut ke. Skincare pula, bukan setakat 1,2 item. Betul tak? Kalau boleh, even tengah travel pun, mesti nak bawa lengkap kita punya skincare kan. Tak nak tinggal 1 pun. So, macam mana kita nak pastikan kita dapat bawa semua skincare kita tu, dan dalam masa yang sama, tak ambil space banyak dalam beg. Nak masuk dalam hand carry bag pun boleh. Istimewa untuk peminat skincare Shaklee yang tegar, iaitu YOUTH skincare, anda boleh dapatkan travel kit YOUTH secara PERCUMA pada bulan April ini.…

  • Promosi JOM Shaklee April 2019

    Promosi JOM Shaklee dah kembali. Jika uolls tak sempat grab promosi JOM Shaklee awal tahun lalu, inilah masanya untuk anda grab set menarik, dengan harga 10% lebih murah daripada harga ahli. Harga ahli tau? Bukan harga retail. So, anda jimat beratus ringgit tau. Selain daripada itu, anda juga dapat FREE membership (jimat RM65), FREE postage (jimat RM10), serta dapat cashback bonus serendah RM29. Berbaloi kan? Offer ni terhad untuk certain period sahaja. So, jangan tunggu lama-lama untuk dapatkan promosi ini sekarang. Twin Pack Vivix Harga retail RM950. Jimat sehingga RM266. Bertambah jimat sebab dapat free membership, free postage, dan cashback bonus. Vivix adalah supplement anti oksidan, anti aging yang dapat…