• Hilangkan Kekotoran di Baju dengan Basic H

    Kadang ibu buntu macam mana nak hilangkan kekotoran pada pakaian kan? Terutama kalau suami, anak-anak memang lasak dan aktif orangnya. Terpaksa sental sana sini sebab nak hilangkan kekotoran. Bukan aje tangan jadi lenguh, baju/kasut pun cepat lah hausnya dan cepat rosak. Jadi, ada ke cara untuk hilangkan kekotoran baju dan pakaian lain dengan cara yang sangat mudah? Mestilah ada. Puan Nadiah berkongsi keseronakan beliau membasuh baju dengan mudah selepas mengenali Basic H, iaitu pencuci serbaguna yang mampu menanggalkan pelbagai jenis kotoran dengan hanya beberapa titis sahaja. Jimat dan sangat berbaloi dengan harganya. Jom ikuti apa kata Puan Nadiah. Assalamualaikum. Nama saya Nadiah. Ibu kepada 3 orang anak lelaki. Saya nak…

  • Pencuci Pinggan Dish Wash Concentrate Shaklee Yang Berformula Pekat

    Selain daripada supplement, Shaklee juga ada pencuci pinggan tau. Tetapi….. lainnya produk Shaklee adalah kerana bebas bahan kimia. Oleh itu, ianya selamat untuk semua. Amalan harian kita sekarang ini perlu diubah kepada yang lebih mesra alam dan bebas bahan kimia. Dish Wash Concentrate daripada Shaklee adalah produk pencuci pinggan yang berformula pekat. Kepekatannya membolehkan kita menggunakan hanya beberapa titik sahaja untuk membasuh (bergantung kepada apa yang anda ingin basuh). Apa yang best sangat tentang pencuci pinggan Shaklee ni? Apa perbezaan Dish Wash Shaklee dengan pencuci pinggan lain? ✔ ianya lembut pada tangan ✔ sangat semulajadi kerana berasaskan daripada tumbuh-tumbuhan ✔ sangat berbaloi kerana ia tahan lama ✔ pinggan mangkuk yang…

  • Penapis Air Shaklee – Mudah, Sedap, Jimat (Murah), Terbaik!

    Jangan tak tahu… Shaklee pun ada penapis air tau.. tapi takde la panggil water filter.. kita panggil dia GET CLEAN ® WATER PITCHER… dengan harga yang sangat murah dan berbaloi, penapis air shaklee ni boleh dibawa kemana sahaja… sebab ringan… dan size hanya sebesar jug biasa je.. paling best sebab sangat mudah untuk maintain.. dan satu lagi kebaikan dia adalah ia dapat menghasilkan air yang sedap!! memang terbaik dan perlu ada di dalam setiap rumah… ^^ SETANDING JENAMA TERKEMUKA! ✔ disahkan dapat mengurangkan plumbum, merkuri, kadmium, dan bahan pencemaran lain, disamping mengekalkan mineral sihat di dalam air ✔ disahkan membantu mengurangkan chlorine, lantas membantu mengurangkan risiko kesan negatif kepada kesihatan…