• Kenapa Anda Perlukan Performance Drink Semasa Berpuasa?

    Sedar tak sedar, sekali lagi kita akan bertemu dengan bulan Ramadhan tak lama lagi. Betul tak? Alhamdulillah, kerana Allah masih mengizinkan kita untuk bertemu dengan Ramadhan lagi. Excited sangat kan? Bulan ni lah kita boleh meningkatkan amalan kita untuk dapatkan keberkatan Allah. Tapi, ada masanya kerana kekangan kerja, cara kerja membuatkan kita rasa letih, tak bermaya. Jadi, bila nak sampai waktu berbuka tu, melepet masing-masing sebab tak larat kan? Bukan kanak-kanak baru nak belajar puasa je gitu. Yang dah dewasa pun apa kurangnya. Masa bulan puasa, kita tak boleh makan dan minum. Namun rutin harian berjalan seperti biasa. Jadi, bila kurang air, kita rasa dehidrasi. Dan bila tak makan, kita…

  • Promosi Mei 2018 Sempena Ramadhan

    Shaklee ni memang tahu apa terbaik untuk rakyat Malaysia, terutama nak masuk bulan Ramadhan ni tau. Sebab tu, Shaklee offer promosi supplement yang sangat membantu kita untuk kekal cerdas, cergas sepanjang bulan Ramadhan. Sesuai diamalkan oleh semua peringkat umur, tidak kiralah tua atau muda, lelaki atau perempuan. So, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan promosi Shaklee hari ini. Selain supplement, Shaklee juga extend promosi YOUTH Intensive Care Set. Bermakna, anda masih berpeluang untuk mendapatkan Radiance C&E secara percuma. Satu ni worth RM437 tau. So, sementara tengah FREE ni, jom grab cepat. Best sangat tau. Sebab setiap satu capsule tu mengandungi 20% pure vitamin C dan E. Product lain pun tak ada…

  • Selamat Berpuasa dan Salam Ramadhan

    Alhamdulillah. Bertemu kita dengan Ramadhan tahun ini. Semoga segala amal ibadah kita diterima Allah. Sama-samalah kita memperbanyakkan amal ibadah. Bukan setakat solat 5 waktu, tapi juga perbanyakkan bacaan Al-Quran dan terjemahannya, selawat, zikir, solat-solat sunat, solat terawikh. Jika anda inginkan supplement yang boleh membantu anda kekal bertenaga sepanjang hari, boleh dapatkan Set Ramadhan dari KakMah. In Shaa Allah, dengan izin-Nya, anda boleh rasakan kelainan berpuasa dengan supplement Shaklee. Hubungi KakMah untuk order. ESP bakal masuk stok pada minggu hadapan. Jadi, boleh pre-order bermula sekarang (beserta payment). *Disclaimer*

  • Khasiat Performance Drink Membantu Atasi Masalah Kurang Air Dalam Badan

    Cuaca panas sekarang ini memerlukan kita untuk minum air dengan banyak. Ini untuk memastikan badan kita tidak kekurangan air. Bila air dalam badan kurang, ia boleh menyebabkan masalah kesihatan. Performance Drink daripada Shaklee boleh membantu anda mengatasi masalah kurang air dalam badan atau erti kata lain dehydration. Performance Drink adalah ala-ala minuman isotonik 100 plus, 7 UP, Revive. Cuma bezanya khasiat Performance Drink ni adalah lebih dari sekadar atasi dehydration. Mengapa Performance Drink dikatakan lain daripada minuman isotonik yang lain? ☔ Kandungan gula dalam minuman ini adalah kurang berbanding minuman lain ☔ Mempunyai kepekatan karbohidrat yang sama dengan darah dan ini membolehkan khasiatnya mudah diserap untuk mengekalkan paras gula di…

  • Tambah Tenaga dan Elak Dehydration dengan Supplement Performance Drink

    Ramai rakyat Malaysia yang sememangnya aktif melakukan aktiviti seharian. Selain melakukan tugasan harian di tempat kerja, dah tentu ramai yang pada waktu malamnya melakukan aktiviti fizikal seperti futsal, badminton, swimming. Namun begitu, semakin usia meningkat tahap daya ketahanan badan semakin menurun dan kita akan cepat berasa penat. Oleh itu, anda perlukan supplement untuk tambah tenaga harian anda dan mengelakkan dehydration. Performance Drink merupakan minuman supplement yang sangat bermanfaat untuk mereka yang aktif seharian. Khasiat Performance Drink sangat digemari oleh ramai orang. Apakah keistimewaan Performance Drink Shaklee? ☛ Kandungan gula yang terdapat dalam Performance Drink kurang berbanding minuman lain ☛ Mempunyai kepekatan karbohidrat yang sama dengan darah dan membolehkan ia mudah…