• Promosi Raya 2019

    Alhamdulillah, raya sudah. Maaf KakMah lambat pula update apa promosi bulan ni. Hehe. Busy sikit, disebabkan pelbagai peristiwa yang berlaku dalam hidup kami. Kehilangan Ayah tersayang pada hari Jumaat terakhir dalam bulan Ramadhan, 31 Mei 2019. Sangat terkesan kehilangan itu. Al-Fatihah untuk arwah Ayah. Ok, tak nak cerita panjang. Sebab uolls mesti dah tak sabar nak tahu apa promosi sepanjang bulan Jun ni kan. Bulan kelahiran KakMah tau. Hehe. Selain promosi sepanjang bulan, promosi Flash Sales pun ada. Hanya untuk 8 hari sahaja, bermula 19 Jun sehingga 26 Jun. So, wajib grab ni sebab sangat murah. Promosi Omega Guard & Zinc Plus Bila dah raya ni, confirm lah semua pun…

  • Kenal Shaklee Sebab Ikhtiar TTC

    Setiap orang menginginkan zuriat selepas mendirikan rumahtangga dengan pasangan. Setuju? Walaupun ada pasangan yang “merancang”, namun pastinya keinginan untuk mendapatkan zuriat itu tetap ada. Sebab memang dah lumrah berpasangan, berumahtangga, kehadiran zuriat adalah sesuatu yang dinanti-nantikan. Namun begitu, bukan semua pasangan diizinkan Allah untuk memperoleh zuriat dalam waktu yang singkat selepas berkahwin. Ada yang perlu menanti setahun, 5 tahun, 10 tahun, lebih 20 tahun pun ada juga. Allah mengizinkan sesuatu itu apabila Allah tahu kita telah pun bersedia untuk menerimanya. Tapi, tidaklah bermaksud, kita perlu duduk sahaja dan tunggu kan. Perlulah sentiasa berusaha dan jangan pernah putus asa dengan keajaiban Allah. Pernah Gugur Pengalaman KakMah sendiri, KakMah pernah mengalami masalah…

  • Tips Tingkatkan Kesuburan Lelaki

    Menurut kajian, 1 daripada 10 pasangan mengalami masalah kesuburan. Namun, masalah ini bukan sahaja berpunca daripada masalah kesuburan wanita. Malah, 4 daripada 10 masalah tersebut boleh disebabkan oleh faktor tahap kesuburan lelaki. Mungkin ramai tidak menyedari akan hakikat ini dan tidak bertindak dengan sepatutnya selepas sekian lama berkahwin dengan pasangan mereka. Pasangan yang telah bernikah lebih dari 12 bulan, digalakkan untuk melakukan pemeriksaan selanjutnya bersama dengan pakar. Pemeriksaan ini perlulah dilakukan bersama, iaitu suami dan isteri. Dari pemeriksaan ini, pakar boleh mencadangkan rawatan yang terbaik untuk membantu anda meningkatkan kebarangkalian untuk hamil. Tahap kesuburan lelaki terdiri daripada 3 kategori: Bilangan sperma sangat rendah berbanding normal Pergerakan sperma yang perlahan Bentuk…

  • 7 Kepentingan Zinc Yang Anda Perlu Tahu

    Mungkin anda tak tahu betapa pentingnya nutrisi zinc dalam badan kita ni. Tahukah anda, badan kita tak dapat nak menghasilkan, apatah lagi untuk menyimpan zinc dalam badan kita. Disebabkan itu, kita perlu amalkan pemakanan yang tinggi kandungan zinc supaya badan kita ni sentiasa cukup dengan nutrisi zinc ni. Tahu tak, kenapa kita perlukan nutrisi zinc ni setiap hari? Ada 7 kebaikan zinc yang kita perlu tahu. Tingkatkan Sistem Imunisasi Kajian mendapati nutrisi zinc yang mencukupi dalam badan membantu membendung keradangan. Ia dapat mengurangkan tempoh atau kadar anda menghidap masalah demam, selsema. Serta, zinc membantu menguatkan sistem imun dan mengaktifkan sel imun dalam badan kita supaya dapat bekerja dengan baik. Rambut…

  • Promosi Shaklee Oktober 2018

    Dah ready nak tahu promosi Shaklee untuk bulan Oktober ni? Pastinya, selain daripada promosi, Shaklee melancarkan 2 produk terbaru iaitu YOUTH™ Restoring Eye Treatment dan juga Zinc Plus. Dulu Shaklee ada Zinc Complex dan memang menjadi kegemaran ramai orang. Dan kini, Shaklee kembalikan produk nutrisi zinc dengan formulasi terbaru iaitu Zinc Plus. Walaupun Shaklee baru sahaja melancarkan 2 produk ini, tetapi Shaklee juga ada buat offer khas untuk anda semua tau. Info Tentang YOUTH™ Restoring Eye Treatment Mengandungi campuran peptida yang sangat unik, dimana melalui kajian klinikal ia dapat membantu mengurangkan penampilan garis halus, kedutan, dan garisan pada bahagian bawah mata seawal 7 hari (berdasarkan klinikal study selama 28 hari,…