• Promosi Shaklee September 2018

    Ogos 2018 telah melabuhkan tirainya, dan kini bermulalah September 2018. Bulan kelahiran anak KakMah yang kedua. Alhamdulillah. Kejap je, dah nak masuk usia 2 tahun dah anak KakMah ni. Syukur, Allah permudahkan. So, sempena bulan September ni, Shaklee menawarkan promosi yang sangat istimewa kepada semua orang yang inginkan kesihatan tulang yang optimum. Di kalangan rakyat Malaysia ni, semakin ramai kekurangan kalsium. Akibatnya masalah osteoporosis, osteoathritis, dan masalah lain pun mula timbul. Kadang-kadang tu, bila KakMah teman mak check-up di HUKM bahagian orthopedic, KakMah lihat ramai sangat orang yang ada masalah berkaitan tulang. Orang zaman dulu, kuat sangat bekerja. Mereka amat membanting tulang 4 kerat mereka untuk bekerja. Yang mana kerja…

  • Promosi Shaklee Ogos 2018

    Mesti tak sabar nak tahu apa promosi bulan Ogos tahun 2018 ni kan? Sempena bulan kemerdekaan ni, macam-macam offer yang Shaklee berikan untuk anda semua, yang sememangnya pengguna tegar Shaklee. Pada yang baru nak mencuba-cuba pun, inilah masanya untuk anda dapatkan supplement Shaklee ni. Tak lupa juga, YOUTH masih maintain promotion bulan ni. Tapi kali ni dengan PWP yang lebih comel, canggih. Bulan ni sangat menarik sebab supplement # 1 di Malaysia iaitu Vivix Shaklee juga ada offer best dan sangat berbaloi tau. Tak lupa juga, skincare Shaklee yang menjadi idaman ramai tu, pun ada offer PWP. Memandangkan beberapa bulan ni, ramai ibu-ibu baru lepas bersalin, kita juga ada offer…

  • Tips Anak Pertama Kali Berpuasa

    Alhamdulillah, bertemu lagi kita di bulan Ramadhan tahun ini. Dan, semestinya, pasti ada di antara anak-anak anda yang pertama kali belajar berpuasa pada tahun ini. Betul tak? Ibu bapa perlu memainkan peranan penting untuk memastikan anak-anak kuat semangat dan dapat berpuasa penuh sepanjang bulan Ramadhan ini. Tanamkan niat dan semangat dalam diri anak-anak tentang kelebihan berpuasa, dan kenapa puasa itu penting untuk kita. Jangan sesekali memaksa mereka untuk berpuasa. Dan disarankan untuk tidak “menyogok” mereka dengan sesuatu untuk memastikan mereka berpuasa penuh. Biar mereka ikhlas dan faham tentang apa itu puasa. Ada banyak lagi cara lain untuk fahamkan anak tentang kepentingan berpuasa. Dan ada banyak cara juga untuk jadikan puasa…

  • Promosi Vivix 11-15 May 2018

    Istimewa kepada anda yang sedang berfikir apakah hadiah yang terbaik untuk anda berikan pada insan yang tersayang. Selain daripada “benda”, apa kata jika anda hadiahkan mereka supplement botanikal yang sangat hebat dan sedap ni, untuk kesihatan ibu bapa anda. In Shaa Allah, bila mereka sihat, mereka akan bertambah bertenaga, happy dan boleh melakukan amal ibadah dengan baik. Hanya dari 11 sehingga 15 Mei 2018 sahaja, promosi sangat terhad sempena Parents’ Day. Dapatkan minuman botanikal hebat ini sebanyak 2 botol dan dapatkan discount sehingga 5%. Sangat jimat. Paling penting, inilah hadiah terbaik untuk ibu bapa anda. Free Membership Free Postage Cashback bonus ± RM35   Kenapa Vivix? Vivix dihasilkan daripada 4…

  • Promosi Mei 2018 Sempena Ramadhan

    Shaklee ni memang tahu apa terbaik untuk rakyat Malaysia, terutama nak masuk bulan Ramadhan ni tau. Sebab tu, Shaklee offer promosi supplement yang sangat membantu kita untuk kekal cerdas, cergas sepanjang bulan Ramadhan. Sesuai diamalkan oleh semua peringkat umur, tidak kiralah tua atau muda, lelaki atau perempuan. So, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan promosi Shaklee hari ini. Selain supplement, Shaklee juga extend promosi YOUTH Intensive Care Set. Bermakna, anda masih berpeluang untuk mendapatkan Radiance C&E secara percuma. Satu ni worth RM437 tau. So, sementara tengah FREE ni, jom grab cepat. Best sangat tau. Sebab setiap satu capsule tu mengandungi 20% pure vitamin C dan E. Product lain pun tak ada…