• Flash Sale 2 Hari (7-8 Julai 2018)

    Berita baik untuk semua peminat dan penggemar setia produk Shaklee. Bermula dari hari ini, iaitu 7 Julai sehingga esok 8 Julai 2018, Shaklee buat flash sale promotion untuk anda semua. Ada yang less 5%, ada yang less 10%. Sangat berbaloi dan jimat sangat. So, jangan tunggu lama-lama. Terus hubungi SID anda, untuk dapatkan flash sale promo ni hari ni juga. Jangan lepaskan peluang anda untuk grab promo ini sekarang. Nak lebih jimat, boleh daftar sebagai ahli Shaklee. Yuran keahlian hanyalah RM75 sahaja. Jimat sehingga 10-20% untuk setiap barangan Shaklee, berbanding harga pasaran. Hubungi KakMah untuk dapatkan supplement anda.

  • Promosi Si Merah Vivix Disember 2017

    Shaklee ni pandai tau. Awal tahun dah buat promosi ni, hujung tahun pun sama juga nak buat promosi yang sama, sempena penutup 2017. Hebat kan? Si Merah Vivix, sememangnya menjadi pujaan hati ramai orang. Sebab itu, Vivix berada di ranking pertama dalam senarai Top Seller Products di Malaysia. Hebat kan? Sungguhpun harganya mencecah RM475 sebotol for non-member, tapi tetap ramai yang mengamalkan Vivix dalam diet seharian. Sebab, kesan anti oksidannya yang jauh lebih baik berbanding product lain di pasaran, terutama product tempatan. Dan, semestinya, Vivix dihasilkan dari hasil kajian yang sangat terperinci. Kerana Shaklee sentiasa ingin memastikan product nya selamat diamalkan, dihasilkan secara semulajadi, dan paling penting, berkesan. Vivix dihasilkan…

  • 6 Sebab Utama Anda Perlukan Supplement Vivix (Resveratrol)

    Resveratrol adalah supplement yang tinggi khasiat anti-oksidan. Resveratrol merupakan sejenis sebatian polifenol yang yang mengandungi anti oksidan yang sangat tinggi. Resveratrol adalah bahan yang dikeluarkan oleh tumbuhan untuk melindungi diri dari jangkitan kuman, kulat, tekanan, sinar UV, dan banyak lagi. Polifenol adalah daripada kumpulan phytonutrien yang juga terdapat secara semulajadi dalam tumbuhan. Polifenol juga kaya dengan anti oksidan dan melindungi sel daripada rosak secara efektif. Terdapat banyak kajian tentang pengambilan resveratrol secara consistent, untuk tahap kesihatan kita. Dan, di antara kajian tersebut, terdapat 6 sebab utama kenapa kita perlukan resveratrol dalam diet seharian kita. KakMah share melalui infographic ini ya. 6 Sebab Perlunya Pengambilan Resveratrol sebagai Supplement Membantu meningkatkan ketahanan…

  • Infographic: Kenapa Vivix Bagus Untuk Kesihatan Sendi

    Kita memerlukan sendi yang sihat supaya pergerakan kita lancar dan mudah. Namun semakin kita meningkat usia, kesihatan sendi kita boleh berkurangan sekiranya nutrisi di dalam badan tidak mencukupi, atau radikal bebas menyerang bahagian dalaman kita. Sememangnya kita sentiasa terdedah dengan serangan radikal bebas. Stress (tekanan) juga adalah salah satu radikal bebas (tahu tak?). Pengambilan resveratrol yang consistent dapat membantu meningkatkan kesihatan sendi kita. Bagaimana? KakMah share kan infographic untuk anda. Berminat untuk mendapatkan Vivix untuk anda atau orang tua anda? Boleh hubungi KakMah sekarang. Pembelian 2 botol membolehkan anda mendapat keahlian Shaklee secara percuma. Dan anda layak juga mendapatkan bonus sehingga RM35. Info lanjut, hubungi KakMah. *Disclaimer*

  • Sakit Lutut Berkurangan dengan Vivix

    Orang tua berisiko mengalami masalah sakit lutut sekiranya di usia mudanya kurang pengambilan kalsium, omega-3. Kebiasaannya, wanita lebih ramai mengalami masalah sakit lutut berbanding lelaki. Ini kerana wanita lebih mudah kekurangan nutrisi. Namun, abam-abam sado jangan ambil enteng pula ya. Pengambilan supplement/susu yang kaya dengan khasiat kalsium, magnesium, vitamin D, omega-3 adalah baik untuk sendi, tulang yang sihat. Resveratrol juga dikatakan baik untuk kesihatan sendiĀ  kita. Terdapat kajian yang membuktikan resveratrol dapat membantu menguatkan sendi, mengurangkan kesan keradangan pada sendi. Sebab itu, selain OsteMatrix, Omega Guard, dan Collagen Powder, ramai pengamal supplement Shaklee memilih Vivix sebagai supplement (makanan tambahan) untuk menguatkan kesihatan sendi mereka. Alhamdulillah, dengan izin Allah, pengambilan supplement…