• Berpantang Lebih Mudah dengan Shaklee

    KakMah mengenali Shaklee semasa ttc (usaha untuk hamil), dan semestinya KakMah meneruskan pengambilan supplement Shaklee sepenuhnya semasa hamil dan berpantang. Walaupun tak ada pengalaman berpantang menggunakan product lain, tapi jujur KakMah rasa, berpantang dengan supplement Shaklee lebih mudah dan berkesan untuk KakMah, terutamanya semasa berpantang anak kedua. Sebab, KakMah melahirkan anak kedua di saat usia anak pertama baru mencecah 1 tahun 6 bulan (jarak dekat). Alhamdulillah, Allah memberi rezeki untuk KakMah berpantang secara normal untuk kedua-duanya. Jadi, masalah penjagaan tu tak sesusah mereka yang bersalin secara ceaser. Namun begitu, KakMah masih menerima beberapa jahitan akibat kesan sedikit koyakan (dan digunting) semasa bersalin. Syukur, dengan supplement Shaklee, luka bersalin cepat sembuh…

  • Infographic: Senarai Barang Keperluan Untuk Bersalin di Hospital

    Senarai ni sebenarnya dah lama bertakuk kat KakMah punya folder, tapi lupa nak up kat blog. Haha. Asalnya, sebab cerita masa KakMah bersalinkan anak kedua September tahun lepas. Banyak benau barang lupa, especially barang baby. Mujurlah ada ibu lain bagi pinjam. Adei. Segan KakMah. Padahal anak kedua, tapi boleh lupa segala benda. So, KakMah fikir nak share kan dengan ibu-ibu di luar sana, yang tengah tunggu masa nak bersalin tu, bolehlah check dalam senarai ni, dah cukup belum barangnya. Kalau tak cukup, boleh terus g beli tau. Rasanya banyak expo baby dalam masa terdekat ni. Bolehlah shopping. Yeay! Senarai ni, ibu-ibu boleh sesuaikan dengan keadaan masing-masing. Sekiranya dijangkakan bersalin secara…

  • Bersalin Dan Berpantang Dengan Supplement Shaklee Lebih Mudah Dan Berkesan

    Bersalin dan berpantang adalah suatu tempoh yang perlu anda ambil berat dan jaga diri anda dengan rapi. Semasa bersalin, tenaga anda digunakan semaksimum mungkin. Dan disebabkan itu, tempoh berpantang ini adalah suatu tempoh untuk anda jana semula tenaga anda, kembalikan semula bentuk badan anda ke berat yang asal, pulihkan luka bersalin anda, dan banyak lagi yang anda perlu jaga. Ini kerana badan anda bukan hanya untuk saat ini tapi juga untuk masa tua kelak. Oleh itu, berpantanglah sebaik mungkin dan apa kata anda cuba berpantang dengan cara yang lebih mudah dan berkesan iaitu dengan pengambilan supplement Shaklee. Supplement Shaklee dilengkapi dengan pelbagai nutrisi semulajadi yang anda perlukan untuk bantu anda…

  • Berpantang Cara Moden dengan Shaklee

    Anda hamil dan dah nak dekat due? Dah buat persiapan untuk bersalin dan berpantang? Kami ingin mencadangkan agar anda cuba cara berpantang yang berlainan iaitu dengan mengamalkan supplement Shaklee. Kalau dulu, makan jamu… Apa kata kali ini anda cuba cara moden untuk membantu menyembuhkan luka bersalin anda iaitu dengan mengamalkan supplement Shaklee? Selain itu, anda juga akan lebih bertenaga. Badan yang bertenaga akan menggalakkan lagi penghasilan susu badan. Bagaimana supplement ini boleh membantu anda? ☕ membantu memberikan tenaga sepanjang tempoh berpantang ☕ membantu menggalakkan penghasilan susu badan ☕ membantu sel untuk berfungsi dengan lebih baik ☕ membantu untuk memperbaiki sel kulit ☕ merupakan multivitamin yang terbaik di dunia ☕ membantu…

  • Luka Bersalin Cepat Sembuh dengan Set Berpantang Shaklee

    Set berpantang Shaklee lengkap dengan supplement yang membantu anda sepanjang tempoh berpantang. Sekiranya anda mencari set berpantang secara moden, supplement Shaklee adalah salah satu jawapan untuk anda. Ramai ibu mengatakan luka bersalin cepat sembuh selepas mengamalkan Set Berpantang Shaklee. Terutama bagi mereka yang bukan pertama kali bersalin, dapat merasakan perbezaan antara mengamalkan Shaklee dan tidak.  Apakah khasiat setiap supplement tersebut? ESP ☀ membantu memberikan tenaga sepanjang berpantang ☀ membantu menggalakkan penghasilan susu ☀ membantu sel untuk berfungsi dengan baik VITALEA ☀ multivitamin terbaik di dunia ☀ membantu memberikan tenaga ☀ menyokong jangka hayat hati, usus, mata SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS ☀ meningkatkan sistem imunisasi badan ☀ membantu sel darah putih…