• Promosi Shaklee Oktober 2018

    Dah ready nak tahu promosi Shaklee untuk bulan Oktober ni? Pastinya, selain daripada promosi, Shaklee melancarkan 2 produk terbaru iaitu YOUTH™ Restoring Eye Treatment dan juga Zinc Plus. Dulu Shaklee ada Zinc Complex dan memang menjadi kegemaran ramai orang. Dan kini, Shaklee kembalikan produk nutrisi zinc dengan formulasi terbaru iaitu Zinc Plus. Walaupun Shaklee baru sahaja melancarkan 2 produk ini, tetapi Shaklee juga ada buat offer khas untuk anda semua tau. Info Tentang YOUTH™ Restoring Eye Treatment Mengandungi campuran peptida yang sangat unik, dimana melalui kajian klinikal ia dapat membantu mengurangkan penampilan garis halus, kedutan, dan garisan pada bahagian bawah mata seawal 7 hari (berdasarkan klinikal study selama 28 hari,…

  • Flash Sale 2 Hari (7-8 Julai 2018)

    Berita baik untuk semua peminat dan penggemar setia produk Shaklee. Bermula dari hari ini, iaitu 7 Julai sehingga esok 8 Julai 2018, Shaklee buat flash sale promotion untuk anda semua. Ada yang less 5%, ada yang less 10%. Sangat berbaloi dan jimat sangat. So, jangan tunggu lama-lama. Terus hubungi SID anda, untuk dapatkan flash sale promo ni hari ni juga. Jangan lepaskan peluang anda untuk grab promo ini sekarang. Nak lebih jimat, boleh daftar sebagai ahli Shaklee. Yuran keahlian hanyalah RM75 sahaja. Jimat sehingga 10-20% untuk setiap barangan Shaklee, berbanding harga pasaran. Hubungi KakMah untuk dapatkan supplement anda.

  • Supplement Bantu Tingkatkan Kesuburan Suami Isteri

    Semasa KakMah dikenalkan dengan supplement Shaklee, kawan KakMah suggests beberapa supplement untuk bantu tingkatkan tahap kesuburan sebagai ikhtiar untuk hamil. Masa tu KakMah baru sahaja beberapa minggu selepas keguguran kandungan pertama. KakMah terima dengan hati yang terbuka sebab kawan tu pun, kawan baik KakMah juga. Takde la kata terasa hati ke, makan hati ke. Kan? Hehe. Sebab KakMah tahu niat beliau sebab nak bantu KakMah. KakMah sebenarnya bermula dengan full set untuk kesuburan. Lengkap dengan protein, vitamin c, multivitamin. Sebab kebanyakan testimoni yang KakMah jumpa, mereka amalkan full set. So, KakMah pun samalah cuba supplement yang sama. Tapi disebabkan tak consistent dan tak yakin, Allah tu belum beri keizinan lagi…

  • 5 Sebab Kenapa Anda Perlukan CoQ10

    Setiap sel tubuh badan kita ni memerlukan satu zat nutrisi yang dipanggil coenzyme CoQ10. CoQ10 ni bertanggungjawab untuk memberikan tenaga pada setiap sel dalam badan kita ni. Boleh dijumpai dalam mitochondrion (powerhouse of the cells). Sel tubuh kita akan membakar gula dan lemak daripada makanan yang kita makan setiap hari. Begitu juga dengan nutrien yang terdapat dalam makanan tersebut, juga akan terurai dan ditukarkan kepada tenaga. Proses ini memerlukan coenzyme CoQ10 untuk mencetuskan tenaga tersebut. Ini bukan one-time proses, tapi proses yang sentiasa berterusan untuk memastikan jantung kita kekal bekerja dan membolehkan organ-organ dalaman lain berfungsi dengan baik untuk membekalkan aliran tenaga yang berterusan. Kenapa CoQ10 ini penting dalam tubuh…

  • Set Kesuburan Mengikut Bajet (Lelaki + Wanita)

    KakMah faham ramai antara anda yang inginkan supplement yang membantu untuk meningkatkan kesuburan. Ada dikalangan anda mampu untuk membeli 1 set lengkap, ada juga tidak. KakMah dulupun mulakan pengambilan supplement Shaklee dengan set bajet sahaja. Tapi, bila dah mula rasa kebaikan dan shaklee effect yang mengagumkan, KakMah dan suami decided untuk ambil full set. Sel badan kita memerlukan nutrisi mencukupi untuk supaya dapat berfungsi dengan baik. Ini termasuk juga dengan sel telur kita (sperma dari suami, ovum dari isteri). KakMah ingin cadangkan set asas untuk membantu anda. Set asas kesuburan ini masih mampu untuk membantu anda. Yang penting, perlu amalkan dengan yakin dan consistent. Doa dan usaha juga perlu seiring.…