• Rabun Selepas Bersalin – Betul ke?

    Jujur kata, memang orang tua ni banyak sangat pantang larang terutama ketika berpantang. Biasalah, ibu-ibu baru lepas bersalin, memang kena jaga betul-betul kesihatan mereka, badan mereka. Supaya apa yang kita lakukan semasa pantang tu, tak memudaratkan di kemudian hari. Kadang tu, kesan tak nampak pada jangkamasa pendek, tapi mula kelihatan bila dah bertahun-tahun. Contoh seperti angkat benda berat, ibu jari kaki terlanggar benda keras, pemakanan tak dijaga dengan baik. Pernah dengar tak orang tua selalu berpesan juga, kurangkan membaca semasa berpantang. Kalau dia nampak kita membaca, atau zaman sekarang ni mengadap laptop atau smartphone, confirm kena ceramah. Kononnya, kalau membaca ni, boleh buat kita pening, sakit kepala, rabun. Tapi, sejauh…

  • Promosi Collagen Disember Ini

    Shaklee ni macam tahu-tahu je bila masuk bulan Disember, ramai yang nak mendirikan rumahtangga. Bila dah nak sampai hari bersejarah ni, of course la bakal pengantin nak kulit berseri, glowing, anjal gitu. Kan? Sebab tu la Shaklee berikan promosi yang sangat best ni.   SHAKLEE COLLAGEN POWDER Beli 2, less 5% • RM566.20 atau Beli 6, free 1 • RM1,788 boleh dapat FREE membership (jimat RM68.90) terus dapat beli dengan harga ahli (discount 10-20%) cashback bonus RM114 free postage (jimat RM10.60) atau, uolls boleh register membership shaklee, dan dapatkan promosi carotomax buy 1+1 dengan setiap belian barang bernilai 150 uv. promotion ni hanya terhad untuk ahli shaklee sahaja. Orait. Nak…

  • Retinal Detachment – Masalah Mata Yang Serius

    Pernahkah anda dengar tentang masalah Retinal Detachment? Ia merupakan satu masalah mata yang amat serius, dimana retina terpisah daripada tisu disekelilingnya. Ia boleh menyebabkan anda kehilangan penglihatan secara kekal sekiranya masalah Retinal Detachment ini tidak diatasi dengan segera. Siapakah yang berisiko mengalami masalah Retinal Detachment ini? Mengalami masalah rabun jauh yang sangat teruk. Pernah mengalami kecederaan mata. Pernah menjalani pembedahan katarak. Mempunyai sejarah kekeluargaan yang juga mengalami masalah Retinal Detachment. Apakah simptom yang dirasai sekiranya mempunyai masalah Retinal Detachment? Tidak tahan dengan kilauan cahaya. Melihat “floaters“, iaitu seperti ada benang-benang atau tompokan kecil yang dilihat. Sisi penglihatan anda gelap Adakah supplement Shaklee yang boleh membantu mengurangkan risiko Retinal Detachment ini?…

  • Khasiat Carotomax Shaklee Bukan Hanya Untuk Mata

    Ramai yang telah pun mengetahui khasiat Carotomax Shaklee terutama untuk kesihatan mata kita. Carotomax Shaklee mempunyai pelbagai khasiat kerana mengandungi Alpha Carotene, Beta Carotene, Lutein, Lycopene, dan pelbagai lagi khasiat variasi karotena. Dan adakah anda tahu bahawa khasiat karotena ini bukan hanya untuk kebaikan mata anda, malah memberikan khasiat anti-oksidan dan pelbagai khasiat lagi. Mengapa Carotomax Shaklee berbeza dengan supplement lain? ⚘ Carotomax mengandungi 6 khasiat variasi karotena ⚘ Khasiat karotena Carotomax diekstrak daripada bahan semulajadi seperti sayur-sayuran, buah-buahan yang kaya dengan anti-oksidan ⚘ Carotomax membekalkan 13mg (21,500 IU) karotenoid yang berfaedah berbanding dengan karotenoid lain yang hanya mengandungi 8 mg Stok Carotomax telah kembali! Dapatkan stok anda dari kami…

  • Khasiat / Kebaikan Carotomax untuk Mata dan Testimoni

    Adakah anda mencari supplement untuk kesihatan mata anda? Kami ingin memperkenalkan CAROTOMAX dari Shaklee! Carotomax memberikan banyak khasiat dan kebaikan kepada kesihatan mata dan juga kebaikan lain.  Apakah perbezaan Carotomax Shaklee dan supplement lain? ✔ CarotoMax mengandungi 6 variasi karotena, yang diekstrak daripadai rangkaian sayur-sayuran dan buah-buahan yang kaya dengan sifat anti-oksidan seperti rumpai laut, tomato, biji anggur, brokoli, marigold, epal, kentang, minyak sawit, dan lain-lain. ✔ CarotoMax membekalkan lebih dari 13 mg (21, 500 IU) karotenoid berfaedah ini. Berbanding dengan pengambilan purata karotenoid lutein, likopena, dan beta korena yang hanya mengandungi 8 mg. Mengapa Carotomax dari Shaklee berbeza dengan supplement lain? ➺ ia mengandungi fitokimia semulajadi yang sangat penting…