• Flash Sale 2 Hari (7-8 Julai 2018)

    Berita baik untuk semua peminat dan penggemar setia produk Shaklee. Bermula dari hari ini, iaitu 7 Julai sehingga esok 8 Julai 2018, Shaklee buat flash sale promotion untuk anda semua. Ada yang less 5%, ada yang less 10%. Sangat berbaloi dan jimat sangat. So, jangan tunggu lama-lama. Terus hubungi SID anda, untuk dapatkan flash sale promo ni hari ni juga. Jangan lepaskan peluang anda untuk grab promo ini sekarang. Nak lebih jimat, boleh daftar sebagai ahli Shaklee. Yuran keahlian hanyalah RM75 sahaja. Jimat sehingga 10-20% untuk setiap barangan Shaklee, berbanding harga pasaran. Hubungi KakMah untuk dapatkan supplement anda.

  • Promosi Shaklee Julai 2018

    Welcome July 2018. Alhamdulillah, June berlalu dengan tenang, penuh dengan kejayaan. In Shaa Allah, more to comes in July 2018. Ameen. Bagaimana dengan azam dan target anda bulan ni? Pejam celik, kita dah pun melepasi pertengahan tahun 2018. Rasa macam baru semalam je celebrate new year 2018 kan? Hari ni dah masuk July dah pun. Another half sebelum masuk ke tahun 2019. Dalam banyak-banyak azam dalam list tahun 2018, dah berapa banyak anda capai? Jom muhasabah diri semula dan plan balik untuk capai target kita. So, another new months, of course, adalah new promotions daripada Shaklee. Istimewa untuk semua rakyat Malaysia, terutamanya SIDs. Shaklee masih lagi fokus dengan kecantikan pada…

  • Promosi Cantik Bergaya Raya Jun 2018

    Alhamdulillah, pejam celik, dah sampai ke pertengahan tahun dah kita ni. Bulan Jun yang dinanti-nantikan. Ramadhan pun dah masuk setengah bulan. Tak lama lagi, dah nak raya. Betul tak? Pasti ramai yang teruja untuk menyambut raya tahun ni. Mungkin ada di antara anda yang pertama kali beraya sebagai seorang isteri/suami, mungkin ada yang pertama kali beraya sebagai seorang parents. Sememangnya, sambutan hari raya, pasti ditunggu dan disambut meriah. Shaklee sentiasa tahu apa rakyat Malaysia perlukan untuk sentiasa sihat, cantik bergaya, terutama di pagi raya. Susulan daripada promosi berganda Mei lalu, bulan ni juga, Shaklee menawarkan offer/promosi yang istimewa untuk rakyat Malaysia. Consistent amalkannya untuk beberapa hari ni, in shaa Allah,…

  • Promosi Mei 2018 Sempena Ramadhan

    Shaklee ni memang tahu apa terbaik untuk rakyat Malaysia, terutama nak masuk bulan Ramadhan ni tau. Sebab tu, Shaklee offer promosi supplement yang sangat membantu kita untuk kekal cerdas, cergas sepanjang bulan Ramadhan. Sesuai diamalkan oleh semua peringkat umur, tidak kiralah tua atau muda, lelaki atau perempuan. So, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan promosi Shaklee hari ini. Selain supplement, Shaklee juga extend promosi YOUTH Intensive Care Set. Bermakna, anda masih berpeluang untuk mendapatkan Radiance C&E secara percuma. Satu ni worth RM437 tau. So, sementara tengah FREE ni, jom grab cepat. Best sangat tau. Sebab setiap satu capsule tu mengandungi 20% pure vitamin C dan E. Product lain pun tak ada…

  • YOUTH Skincare Beri Kesan Cepat Walaupun Organic

    Memang viral sangat sekarang ni, YOUTH skincare terbaru daripada Shaklee, seakan memberikan harapan baru kepada mereka yang selama ini mempunyai masalah kulit. Samada kulit berjerawat, berminyak, kusam, jeragat. YOUTH memberi kesan seawal 7 hari, bergantung kepada masalah atau rutin harian mereka. Ini benar, bukan rekaan. Bagaimana skincare yang organic, semulajadi seperti YOUTH Shaklee ini dapat memberikan kesan yang sangat cepat? Dalam tempoh kurang daripada 30 hari, ada yang liang pori semakin mengecil, kulit sunburn bertambah cerah dan sihat, kawah jerawat semakin rata, masalah jeragat semakin pudar. Kesan yang secepat ini adalah disebabkan oleh kandungan di dalam YOUTH. MUSCADINE GRAPE Familiar dengan bahan ini? Bahan ini juga terkandung di dalam supplement…