Demam Kebah dengan Nutriferon

Selalunya kita mesti standby panadol, paracetamol bila dijangkiti demam, selsema kan. Pastu ubat batuk pun dah tentu-tentu standby kat rumah. Senang, bila demam ke atau batuk ke, ambil je ubat tu dulu.

Apa kata, tukar panadol/paracetamol kepada makanan tambahan (supplement) yang lebih semulajadi dan selamat diamalkan. Dan paling penting, juga dapat bantu menguatkan sistem imun kita ni. Tak percaya? Jom tengok beberapa testimoni ni.

Nutriferon untuk seisi keluarga

Nutriferon untuk seisi keluarga

 

Nutriferon Perisai Seisi Keluarga

Nutriferon Perisai Seisi Keluarga

 

Nutriferon segera bantu kebahkan demam

Nutriferon segera bantu kebahkan demam

 

Bagaimana Nutriferon membantu menguatkan sistem imun badan, sekaligus membantu kebahkan demam?

Bahan semulajadi dalam Nutriferon

Bahan semulajadi dalam Nutriferon

 

Pastikan rumah anda mempunyai stok satu kotak Nutriferon, sepertimana anda simpan stok panadol / paracetamol / ubat batuk / ubat selsema di dalam rumah. Rasakan kelainannya. Dan yang pasti, Nutriferon lebih selamat diamalkan.

Untuk info lebih lanjut, boleh contact saya segera.

signature 3

*Disclaimer*

Khasiat Chewable Vitamin C Shaklee Untuk Semua Peringkat Umur

Pengambilan vitamin C tidak hanya terhad kepada kita yang dewasa. Malah, kanak-kanak juga memerlukan vitamin C, terutama bagi mereka yang kerap demam, selsema, batuk. Vitamin C membantu meningkatkan tahap imunisasi badan mereka. Chewable vitamin C dihasilkan untuk semua peringkat umur, termasuk kanak-kanak. Sekiranya kanak-kanak itu telah pandai kemam, hisap, Chewable Vita-C Plus ini sesuai untuk mereka.
CHEWABLE VITAMIN C
Chewable vitamin C dirumus khas dengan Rose Hips dan Citrus Bioflavanoids untuk meningkatkan khasiat vitamin C dan mengelakkan oksidasi dalam badan.

 

KEBAIKAN CHEWABLE VITA-C PLUS
☕ Membantu menyokong sistem pertahanan badan
☕ Merupakan supplement anti-oksida yang semulajadi
☕ Membantu mengekalkan integriti sel
☕ Membantu menyokong kesihatan mata, gusi, tulang, sendi, dan saluran darah
Dapatkan Chewable Vitamin C anda hari ini juga. Hubungi kami atau beli secara online.
Shop Now
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
pm fb: http://bit.ly/PM_Kami
Pengedar Shaklee di Seremban

———————————————————

**Disclaimer**

Nutriferon Bantu Tingkatkan Sistem Imunisasi

Nutriferon adalah satu formula eksklusif yang dihasilkan dan dipaten oleh Shaklee. Kajian selama 40 tahun dilakukan dan akhirnya Nutriferon dapat dihasilkan daripada ekstrak 4 tumbuhan. Tumbuhan-tumbuhan tersebut mampu mengeluarkan interferon tubuh secara semulajadi. 
4 tumbuhan semulajadi tersebut ialah:
❀ Biji Labu
❀ Biji Plantago Asiatica
❀ Honeysuckle Jepun
❀ Bunga Safflower
Apakah kebaikan dan khasiat daripada tumbuhan tersebut?
Apakah Interferon?
✔ Memainkan peranan penting sebagai sistem pertahanan terhadap jangkitan virus
✔ Merupakan sebahagian daripada non-specific immune system dan akan dibebaskan (induced) pada peringkat awal jangkitan virus iaitu sebelum specific immune bertindak balas
✔ Dihasilkan daripada sel-sel yang bertindakbalas kepada rangsangan dan dibebaskan ke medium sekitarnya
Apakah Manfaat Utama Nutriferon?
☀ Merupakan interferon semulajadi
☀ Merangsang dan mempertingkatkan keseluruhan sistem imun tubuh
☀ Mengerahkan sistem pertahanan semulajadi tubuh yang berfungsi untuk membunuh bakteria
☀ Mengandungi polisakarida yang merangsang dan mengaktifkan immunoglobulin yang melawan sel-sel tumor dan kanser
☀ Mampu mengurangkan ketidakselesaan pada waktu rawatan kimoterapi
Melindungi tubuh daripada virus, mikrob, termasuk selsema, flu, alergi, inflamasi, influenza
☀ Meringankan kemudaratan yang disebabkan oleh keresahan, stress, kelesuan, dan gaya hidup yang sibuk
☀ Merangsang pengeluaran makrofag untuk mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman
☀ Mengurangkan infeksi oleh pesakit Hepatitis B dan C, serta me-minimum-kan ketidakselesaan seperti kembung perut, rasa mual, muntah, dan lain-lain
☀ Mengurangkan masalah hypertensi, tahap kolesterol yang tinggi, kitaran darah, dan masalah lain yang berkaitan dengan menopause
☀ Membantu mengurangkan simptom PMS yang terjadi akibat ketidakseimbangan sistem endokrin iaitu kekejangan waktu haid, sakit belakang, sakit payudara, masalah jerawat, kegelisahan, insomnia, dan mood swing
Berminat? Hubungi kami untuk mendapatkan Nutriferon anda, dan juga supplement lain.
✐ msg/whatsapp: 0196972866
Setiap pembelian supplement Shaklee dari kami, Supplement4all, layak mendapatkan FREE CONSULTATION daripada kami!
**These statements have not been evaluated by Food and Drug Associates**
**These products are not intended to Diagnose, Treat, Cure or Prevent any disease**