• Jana Side Income Tanpa Perlu Modal Besar

    Ramai mencari peluang untuk menjana pendapatan sampingan (side income), walaupun sudah ada pekerjaan hakiki yang sudah semestinya boleh dapat pendapatan tetap setiap bulan. Namun, desakan kewangan di zaman ini membuatkan ramai di antara kita untuk perlu mencari pekerjaan sampingan supaya dapat jana side income untuk tampung perbelanjaan bulanan mereka. Gaji sekarang ada kalanya cukup makan, ada kalanya digunakan hanya untuk membayar hutang. Sehinggakan tiada peruntukan untuk simpanan masa hadapan. Jangankan simpanan anak-anak, simpanan sendiri pun tiada. Bayangkan jika ada situasi di luar jangka, bagaimana kita ni nak jana income? Oleh itu, KakMah nak ajak anda semua untuk jana side income dengan bermodalkan hanya RM75 sahaja untuk memulakan bisnes Shaklee. Bisnes…

  • Product Shaklee Less 10% Dari Harga Ahli

    Nak tak dapatkan product Shaklee dengan harga lebih murah berbanding harga ahli? Ini bukan main-main punya offer tau. Tapi, memang offer exclusive Shaklee buat untuk mereka yang inginkan product Shaklee ni. Of course, selected items and selected set. Menariknya lagi, sebab mereka yang join offer ni, boleh dapat FREE membership. Bermakna, offer ni hanya terbuka untuk mereka yang belum menjadi ahli Shaklee lagi. Istimewa tak korang? Jangan lepaskan peluang ni untuk grab offer ni cepat-cepat. Rugi tau kalau tak grab. Offer hanya sehingga 28 Februari sahaja. VIVIX TWIN PACK Supplement anti-oksidan yang boleh diamalkan oleh semua golongan, samada lelaki atau wanita, tua atau muda. Membantu untuk renew sel dalaman agar…

  • Coaching dan Mentoring Bersama Upline

    Untuk memulakan sesuatu bisnes, tidak kiralah samada bisnes MLM atau bisnes buka restoran sekalipun, satu perkara yang sangat penting adalah MENTOR. Tanpa mentor, pastinya kita tidak ada “guidance” atau “idola” untuk kita “follow” mereka rapat-rapat supaya kita juga turut sama boleh berjaya seperti mereka. Setuju? Begitu juga dalam bisnes Shaklee yang KakMah ceburi ini. Sungguhpun, sekarang ini, KakMah hanya “part time” buat bisnes, tapi komitmen KakMah pada bisnes Shaklee yang disayangi ini ialah 100% okeh. Disaat KakMah mendaftarkan diri untuk menjadi ahli, waktu itu tak pernah terniat pun untuk buat bisnes. Sebab dah kerja kan. Tapi bila tengok macam “best” je kawan (iaitu upline KakMah) buat, so terjebak lah juga.…

  • Promosi JOM Shaklee Untuk Keahlian Percuma

    Tahu tak, Shaklee buat promosi kaw-kaw punya sempena tahun baru ni. Dan, istimewanya lagi sebab promosi ni extended sampai penghujung Februari 2019. Anda boleh mendapatkan keahlian percuma, postage percuma, serta dapat cashback bonus sebanyak 5%. Menariknya lagi, anda boleh mendapatkan Starter Set Shaklee dengan harga less 10%, lebih murah berbanding harga ahli. Sangat berbaloi okeh sebab murah. Offer ni hanya untuk new membership sahaja. Rugi sangat kalau anda tak dapatkan offer ni tau. Wellness Starter Pack Harga asal for non member RM926.25 Harga promosi RM666.90 Jimat sebanyak RM259.35 Dapat FREE Pill Box yang sangat exclusive FREE membership (jimat RM65) FREE postage (jimat RM10) Boleh dapatkan 2 lagi starter pack dengan…