• Promosi Raya 2019

    Alhamdulillah, raya sudah. Maaf KakMah lambat pula update apa promosi bulan ni. Hehe. Busy sikit, disebabkan pelbagai peristiwa yang berlaku dalam hidup kami. Kehilangan Ayah tersayang pada hari Jumaat terakhir dalam bulan Ramadhan, 31 Mei 2019. Sangat terkesan kehilangan itu. Al-Fatihah untuk arwah Ayah. Ok, tak nak cerita panjang. Sebab uolls mesti dah tak sabar nak tahu apa promosi sepanjang bulan Jun ni kan. Bulan kelahiran KakMah tau. Hehe. Selain promosi sepanjang bulan, promosi Flash Sales pun ada. Hanya untuk 8 hari sahaja, bermula 19 Jun sehingga 26 Jun. So, wajib grab ni sebab sangat murah. Promosi Omega Guard & Zinc Plus Bila dah raya ni, confirm lah semua pun…

  • Promosi JOM Shaklee April 2019

    Promosi JOM Shaklee dah kembali. Jika uolls tak sempat grab promosi JOM Shaklee awal tahun lalu, inilah masanya untuk anda grab set menarik, dengan harga 10% lebih murah daripada harga ahli. Harga ahli tau? Bukan harga retail. So, anda jimat beratus ringgit tau. Selain daripada itu, anda juga dapat FREE membership (jimat RM65), FREE postage (jimat RM10), serta dapat cashback bonus serendah RM29. Berbaloi kan? Offer ni terhad untuk certain period sahaja. So, jangan tunggu lama-lama untuk dapatkan promosi ini sekarang. Twin Pack Vivix Harga retail RM950. Jimat sehingga RM266. Bertambah jimat sebab dapat free membership, free postage, dan cashback bonus. Vivix adalah supplement anti oksidan, anti aging yang dapat…

  • Beli Twin Pack Vivix ada Pelbagai Promosi

    Selamat Tahun Baru Cina diucapkan kepada semua rakyat Malaysia yang menyambutnya. 中国新年快乐! Tahun Piggy kan tahun ni? Semoga anda semua menjalani kehidupan lebih ceria, kaya, dan berjaya. Kebiasaannya, cuti panjang begini, ramai juga rakyat Malaysia dari bangsa lain yang mengambil kesempatan untuk bercuti kan? Semoga anda semua juga berbahagia selalu dan selamat sampai ke destinasi masing-masing, selamat pulang ke kampung halaman. Memandu dengan cermat okeh. Sempena bulan Februari dan Tahun Baru Cina ni, orang kata “Good Health is Wealth” kan. Jadi, Shaklee ingin mempromosikan Vivix untuk semua rakyat Malaysia. Tidak kira samada existing SID sedia ada, ataupun new customers yang nak join ahli. Tak nak join pun boleh sebab ada…

  • Product Shaklee Less 10% Dari Harga Ahli

    Nak tak dapatkan product Shaklee dengan harga lebih murah berbanding harga ahli? Ini bukan main-main punya offer tau. Tapi, memang offer exclusive Shaklee buat untuk mereka yang inginkan product Shaklee ni. Of course, selected items and selected set. Menariknya lagi, sebab mereka yang join offer ni, boleh dapat FREE membership. Bermakna, offer ni hanya terbuka untuk mereka yang belum menjadi ahli Shaklee lagi. Istimewa tak korang? Jangan lepaskan peluang ni untuk grab offer ni cepat-cepat. Rugi tau kalau tak grab. Offer hanya sehingga 28 Februari sahaja. VIVIX TWIN PACK Supplement anti-oksidan yang boleh diamalkan oleh semua golongan, samada lelaki atau wanita, tua atau muda. Membantu untuk renew sel dalaman agar…

  • Ambil Tahu: Alopecia Areata

    Pernah tak dengar tentang masalah tompokan pada bahagian rambut? Mungkin pada mulanya kita rasa ianya adalah sesuatu masalah yang tidak serius, tapi sebenarnya anda perlu ambil perhatian sangat penting sekiranya anda menyedari ada tompokan pada rambut, iaitu botak di sesetengah bahagian rambut sahaja, dan kelihatan seperti separa botak. Simptom ini menunjukkan anda mungkin mengalami masalah Alopecia Areata. Apa Itu Alopecia Areata? Ia merupakan satu jenis penyakit yang menyebabkan keguguran rambut dalam bentuk tompokan kecil, yang mungkin ada kalanya kita tidak sedar atau tidak dapat dikesan. Namun, semakin lama tompokan ini akan kelihatan semakin ketara sebab ia boleh “bersambung”. Penyakit ini berlaku disebabkan sistem imun dalam badan kita menyerang folikel rambut…