• YOUTH Skincare Beri Kesan Cepat Walaupun Organic

    Memang viral sangat sekarang ni, YOUTH skincare terbaru daripada Shaklee, seakan memberikan harapan baru kepada mereka yang selama ini mempunyai masalah kulit. Samada kulit berjerawat, berminyak, kusam, jeragat. YOUTH memberi kesan seawal 7 hari, bergantung kepada masalah atau rutin harian mereka. Ini benar, bukan rekaan. Bagaimana skincare yang organic, semulajadi seperti YOUTH Shaklee ini dapat memberikan kesan yang sangat cepat? Dalam tempoh kurang daripada 30 hari, ada yang liang pori semakin mengecil, kulit sunburn bertambah cerah dan sihat, kawah jerawat semakin rata, masalah jeragat semakin pudar. Kesan yang secepat ini adalah disebabkan oleh kandungan di dalam YOUTH. MUSCADINE GRAPE Familiar dengan bahan ini? Bahan ini juga terkandung di dalam supplement…

  • Kawah Jerawat Semakin Rata Dengan YOUTH

    Ramai yang ada masalah kawah jerawat yang tak mudah nak kurang, tak mudah nak hilang. Dah pelbagai skincare atau supplement amalkan, tapi masih ada masalah yang sama. Shaklee memastikan setiap product nya selamat, semulajadi, dan sentiasa berkesan. Dan disebabkan ini, Shaklee menghasilkan skincare premium YOUTH, selepas 8 tahun kajian dilakukan. Dan semestinya, skincare YOUTH ini ada patent tersendiri tau. Dah sedia untuk tengok testimoni mereka yang mempunyai masalah kawah jerawat yang ketara? Jom tengok. Subhanallah. Kesannya sangat ketara. Dalam masa yang singkat, mereka mendapat perubahan yang sangat mengagumkan. Sungguhpun begitu, YOUTH bebas daripada 1500 bahan kimia kosmetik yang berbahaya. Jadi, ianya sangat selama. YOUTH sangat berkesan kerana bahan yang digunakan…

  • Testimoni Penggunaan Youth Selepas 60 Hari

    Diam tak diam, ada di antara kami yang sudahpun menggunakan YOUTH skincare ni hampir mencecah 2 bulan, iaitu 60 hari. Semestinya, product yang bagus, semulajadi, dan dijamin berkesan ini, memberikan perubahan yang sangat positif pada mereka ini. Terdiri daripada setiap peringkat umur (20an, 30an, 40an, dan 50an). Kesan ketara kelihatan terutama dari segi tona kulit, kedutan,, fine lines, jerawat. Memang excited sangat bila lihat perubahan mereka ni. Mereka, bukan sahaja menggunakan skincare YOUTH ini. Tapi, mereka juga mengamalkan supplement Shaklee untuk melengkapkan nutrisi di dalam badan. Beauty Inside Out katanya. Sebab tu kesan cepat dan sangat ketara tau. Eh, tak sabar pula nak share. Tona kulit kelihatan lebih sekata, lebih…

  • New Shaklee Skincare, YOUTH

    Anda nak tak, skincare yang 100% vegan, bebas daripada 1,500 bahan kimia berbahaya, sesuai diamalkan untuk semua jenis kulit, 100% terbukti berkesan, 2/3 daripada mereka mengalami penurunan skin-age sehingga 10 tahun lebih muda. Paling penting sekali, skincare ni dihasilkan setelah 8 tahun kajian dilakukan. Bukan calang-calang skincare, bukannya timbang kilo belakang rumah, bukannya ciplak product lain. Dan, skincare ni sendiri ada 8 patents/patents-pending, bermakna tiada syarikat skincare lain yang boleh tiru formula Shaklee ni. Kherlassss kau. Excited tak? Skincare ni memang dah jadi satu fenomena terutama di kalangan pengedar Shaklee (SID). Leaders berpeluang untuk mendapatkan product ini sebulan lebih awal daripada launching. Supaya, kami semua boleh menjadi testimoni bergerak untuk…

  • Promosi Set Kulit Cantik Februari 2018

    KakMah nak update uolls tentang promosi bulan Februari 2018. Well, sepertimana semua pun mungkin dah perasan, Shaklee bakal launch skincare terbaru mereka, iaitu YOUTH Skincare. In Shaa Allah, bulan March nanti. Bersempena dengan launching tersebut, Shaklee bagi chance pada mereka yang inginkan kulit sihat, cantik, berseri, gebu, mulus untuk dapatkan supplement kecantikan supaya anda mendapat double effect terutama selepas menggunakan YOUTH nanti. Cantik dalaman dan luaran. Dapatkan 4 kotak Collagen Powder bersama dengan 1 botol Vitamin C dengan penjimatan lebih 10%. Kenapa lebih? Sebab anda juga layak untuk mendapat FREE membership dan membuat pembelian pada harga ahli (lebih murah 10-20% dari RP). Kenapa Collagen? Badan kita ni sebenarnya memang dah…