• Promosi “Wonder Women” March 2019

    Sempena Hari Wanita pada bulan March ini, iaitu pada 8 March lalu, Shaklee menawarkan promosi hebat dan istimewa untuk semua rakyat Malaysia, khususnya wanita (tapi tak bermaksud lelaki tak boleh nak beli ya). Shaklee sangat mementingkan kesihatan dan semulajadi. Dan sebab Shaklee tahu wanita sukakan voucher, setiap pembelian produk promosi ini, anda akan dapat e-voucher. Menariknya, setiap e-voucher yang anda perolehi ini, anda boleh redeem semula dengan pembelian seterusnya bernilai RM100. Wonder Women Produk yang dimaksudkan ialah multivitamin Vita-Lea, supplement untuk bantu menstabilkan hormon iaitu GLA Complex, serta supplement yang kaya dengan khasiat kalsium juga magnesium dan vitamin D iaitu OsteMatrix. E-voucher bernilai RM30 menanti anda. Celebrate Beauty Selain supplement,…

  • Skincare Basic: YOUTH™ Starter Set

    YOUTH™ Skincare adalah rangkaian regimen skincare yang semakin mendapat nama bukan sahaja di seluruh Malaysia, bahkan di serata dunia. YOUTH™ diyakini dapat memberikan 100% kesan positif kepada sesiapa sahaja yang mengamalkan regimen skincare ini secara consistent. Hasilnya, kulit lebih berseri, lebih sihat, tampak lebih muda daripada usia sebenar. YOUTH™ setanding dengan rangkaian skincare lain yang telah lama berada di pasaran seperti S**I, M*** K**, dan banyak lagi. Apa yang membezakan YOUTH™ skincare ialah, ianya dihasilkan selepas 8 tahun kajian dan terdapat 8 patent/pending, dimana tiada rangkaian skincare lain yang boleh menduplikasi formula yang digunakan Shaklee untuk menghasilkan YOUTH™ skincare ini. Ramai yang ingin mencuba. Kalau boleh, memang nak terus beli…

  • Promosi Shaklee Disember 2018

    Sudah tiba masanya untuk bulan Disember 2018. Nak tahu apa promosi Shaklee bulan ni tak? Istimewa untuk anda yang sememangnya pengguna tegar supplement Shaklee dan juga YOUTH skincare. Offer bulan ni anda wajib grab cepat. YOUTH™ Free Radiance C&E Ingat tak masa awal-awal launching YOUTH pada March 2018 lepas? Dengan setiap pembelian YOUTH™ Renew and Maintain Set, dimana terdiri daripada Luminous Gel Oil Cleanser, Perfecting Skin Toner, Youth Activating Serum, Age Defense Moisturizer – SPF50, dan Advanced Renewal Night Cream, anda boleh mendapatkan YOUTH™ Radiance C&E secara PERCUMA. Tahu tak, sebotol Radiance C&E ni harganya RM412.50 tau. Dan anda boleh jimat lebih lagi bila beli set ini. Free Membership (jimat…

  • Promosi Shaklee November 2018

    Welcome November. Pejam celik dah hampir kita ke penghujung 2018 kan. Seperti biasa, KakMah nak update tentang promosi bulan November 2018 ini. Ada pelbagai produk untuk anda grab promosi, dan paling penting, anda boleh berjimat. Suka kan? Promosi Omega Guard Supplement minyak ikan yang kaya dengan omega-3, EPA, DHA. Perbezaannya dengan jenama lain di pasaran ialah ianya diekstrak daripada ikan laut air sejuk seperti sardin, mackerel di perairan Jepun. Ketumpatan lebih 3 kali ganda berbanding hati minyak ikan. Dan paling penting, ia menggunakan kaedah ultratulen ber-gred pharmaceutical yang berteknologi tinggi. Untuk itu, ia memberikan ketulenan khasiat minyak ikan yang optimum. Omega Guard sesuai diamalkan oleh Ibu hamil, Ibu menyusu, kanak-kanak,…

  • Eye Bag, Mata Panda Hilang dengan YOUTH Eye Treatment

    Eye bag, mata panda (lingkaran gelap bawah mata), adalah antara masalah yang sering menjadi kegusaran ramai wanita. Terutamanya ibu menyusu, sebab setiap 2 jam, mesti nak kena bangun dan susukan anak. Bila tidur tak mencukupi, memang lagi nampak mata panda tu jadinya kan. Tapi, lelaki pun ada juga masalah mata ni. Fine lines, wrinkles. Ini disebabkan kulit di kawasan mata kita ni sangat nipis dan sensitif. Serta, nutrisi collagen di bahagian mata ni, tak sebanyak bahagian lain. Sebab itu, bila kita mula meningkat usia, anggota badan pertama yang nampak “penuaannya” ialah mata. Setuju tak? Eye Bag Kelihatan seperti bengkak di bawah mata. Ini adalah perkara normal akibat faktor penuaan, dimana…