• Promosi Shaklee November 2018

    Welcome November. Pejam celik dah hampir kita ke penghujung 2018 kan. Seperti biasa, KakMah nak update tentang promosi bulan November 2018 ini. Ada pelbagai produk untuk anda grab promosi, dan paling penting, anda boleh berjimat. Suka kan? Promosi Omega Guard Supplement minyak ikan yang kaya dengan omega-3, EPA, DHA. Perbezaannya dengan jenama lain di pasaran ialah ianya diekstrak daripada ikan laut air sejuk seperti sardin, mackerel di perairan Jepun. Ketumpatan lebih 3 kali ganda berbanding hati minyak ikan. Dan paling penting, ia menggunakan kaedah ultratulen ber-gred pharmaceutical yang berteknologi tinggi. Untuk itu, ia memberikan ketulenan khasiat minyak ikan yang optimum. Omega Guard sesuai diamalkan oleh Ibu hamil, Ibu menyusu, kanak-kanak,…

  • Eye Bag, Mata Panda Hilang dengan YOUTH Eye Treatment

    Eye bag, mata panda (lingkaran gelap bawah mata), adalah antara masalah yang sering menjadi kegusaran ramai wanita. Terutamanya ibu menyusu, sebab setiap 2 jam, mesti nak kena bangun dan susukan anak. Bila tidur tak mencukupi, memang lagi nampak mata panda tu jadinya kan. Tapi, lelaki pun ada juga masalah mata ni. Fine lines, wrinkles. Ini disebabkan kulit di kawasan mata kita ni sangat nipis dan sensitif. Serta, nutrisi collagen di bahagian mata ni, tak sebanyak bahagian lain. Sebab itu, bila kita mula meningkat usia, anggota badan pertama yang nampak “penuaannya” ialah mata. Setuju tak? Eye Bag Kelihatan seperti bengkak di bawah mata. Ini adalah perkara normal akibat faktor penuaan, dimana…

  • YOUTH™ Restoring Eye Treatment

    1 October 2018 lalu, Shaklee melancarkan satu lagi produk YOUTH™ iaitu Restoring Eye Treatment. Sesuai sangat untuk mereka yang mempunyai masalah lingkaran gelap bawah mata (mata panda), garisan kedutan halus di bawah mata, kesembapan mata, dan masalah-masalah lain di sekeliling bahagian mata kita ni. Tahukah anda, di sekeliling mata kita ni, lapisan kulit sangat halus dan sensitif. Collagen di sekitar mata ni pun sangat sedikit berbanding kawasan lain. Sebab tu, bila kita meningkat usia, mata ni dululah yang paling senang nak nampak “meningkat usia” tu. Untuk memilih produk untuk mengurangkan masalah di sekeliling mata kita ni, kita perlu memilih produk yang selamat dan tidak membahayakan mata. YOUTH™ Restoring Eye Treatment…

  • Promosi Shaklee Oktober 2018

    Dah ready nak tahu promosi Shaklee untuk bulan Oktober ni? Pastinya, selain daripada promosi, Shaklee melancarkan 2 produk terbaru iaitu YOUTH™ Restoring Eye Treatment dan juga Zinc Plus. Dulu Shaklee ada Zinc Complex dan memang menjadi kegemaran ramai orang. Dan kini, Shaklee kembalikan produk nutrisi zinc dengan formulasi terbaru iaitu Zinc Plus. Walaupun Shaklee baru sahaja melancarkan 2 produk ini, tetapi Shaklee juga ada buat offer khas untuk anda semua tau. Info Tentang YOUTH™ Restoring Eye Treatment Mengandungi campuran peptida yang sangat unik, dimana melalui kajian klinikal ia dapat membantu mengurangkan penampilan garis halus, kedutan, dan garisan pada bahagian bawah mata seawal 7 hari (berdasarkan klinikal study selama 28 hari,…

  • Kulit Kembali Pulih Dari Masalah Jerawat

    Masalah jerawat boleh menyebabkan kita rasa kurang keyakinan diri, tidak yakin untuk bergaul dengan orang lain. Terutamanya jika jerawat bukan hanya sekadar seketul, dua. Ramai mengidamkan kulit bersih, cantik, dan sihat. Namun disebabkan penggunaan skincare yang tidak bersesuaian, maka masalah ini tidak berkurangan, atau menjadi semakin teruk (kulit breakout). Kulit wajah kita ni sangat sensitif. Kita perlu memastikan nutrisi dalaman kita mencukupi untuk sel kulit yang lebih sihat. Dan, adalah sangat penting untuk menggunakan skincare yang selamat, serta bebas daripada bahan kimia berbahaya. Merkuri sebagai contoh. Banyak skincare di pasaran yang claim produk mereka memberi kesan yang cepat. Tapi lama-kelamaan, kulit mereka menjadi semakin teruk dari sebelum ini. Namun, jangan…