• Berpantang Lebih Mudah dengan Shaklee

    KakMah mengenali Shaklee semasa ttc (usaha untuk hamil), dan semestinya KakMah meneruskan pengambilan supplement Shaklee sepenuhnya semasa hamil dan berpantang. Walaupun tak ada pengalaman berpantang menggunakan product lain, tapi jujur KakMah rasa, berpantang dengan supplement Shaklee lebih mudah dan berkesan untuk KakMah, terutamanya semasa berpantang anak kedua. Sebab, KakMah melahirkan anak kedua di saat usia anak pertama baru mencecah 1 tahun 6 bulan (jarak dekat). Alhamdulillah, Allah memberi rezeki untuk KakMah berpantang secara normal untuk kedua-duanya. Jadi, masalah penjagaan tu tak sesusah mereka yang bersalin secara ceaser. Namun begitu, KakMah masih menerima beberapa jahitan akibat kesan sedikit koyakan (dan digunting) semasa bersalin. Syukur, dengan supplement Shaklee, luka bersalin cepat sembuh…

  • Pengalaman Berpantang Anak Kedua (Jarak Dekat)

    Alhamdulillah, syukur. Pada usia pernikahan kami mencecah 5 tahun pada Disember 2016 lalu, kami telah dikurniakan dengan sepasang anak yang comel sangat (ikut muka ummi dia – ok, ni tambah garam. hehe). Kami lambat dikurniakan anak. Hanya selepas 3 tahun menanti dan berusaha, akhirnya kami dikurniakan seorang anak lelaki pada Februari 2015. Dalam tempoh 3 tahun menanti tu, ramai kenalan berikan sokongan. Ada yang kata, “Takpe, nanti bila dah ada rezeki, terus jarak dekat aje nanti”. Siapa sangka. Perancangan Allah kan sangat hebat dan indah. Kak Mah disahkan hamil sekali lagi pada Januari 2016 (sewaktu usia anak sulung kami 11 bulan). Hari Raya Haji yang lepas, iaitu September 2016, lahirlah…

  • Luka Cepat Sembuh dan Susu Banyak Lepas Bersalin – Testimoni Set Berpantang

    Adakah anda mencari supplement yang sesuai untuk diamalkan selepas bersalin? Shaklee mempunyai beberapa supplement yang sememangnya membantu anda sepanjang tempoh berpantang. Ramai ibu-ibu yang mengamalkan supplement Shaklee berpuas hati kerana luka bersalin cepat sembuh dan susu badan juga banyak! Alhamdulillah.. Testimoni menarik dari ibu selepas berpantang… Apakah supplement yang boleh diamalkan selepas bersalin?✔ Vitalea✔ B Complex✔ Sustained Release Vita-C Plus / Chewable Vita-C✔ ESP✔ OsteMatrix✔ Zinc✔ Alfalfa* Untuk lebih penerangan tentang setiap supplement tersebut, click link ini ➲ http://bit.ly/19KmqYp ✆ Hubungi kami untuk keterangan lanjut dan untuk dapatkan supplement anda!✎ msg/whatsapp: 0196972866✍ pm fb: http://bit.ly/PM_Kami☎ cod: Seremban / Senawang / Mantin / Port Dickson *Alfalfa boleh diambil tetapi perlu pantau…

  • Testimoni Customer – Set Berpantang

    Ingin kami berkongsi dengan anda semua tentang pendapat customers (testimoni) yang mengambil supplement Shaklee selepas bersalin.. Alhamdulillah, bukan sahaja badan mereka sihat dan bertenaga, malah mereka juga mampu menghasilkan susu yang mencukupi… Kami hanya membantu anda mendapatkan nutrisi yang mencukupi untuk badan anda.. Semuanya dengan izin Allah jua, mereka mendapat kebaikan selepas menggunakan produk Shaklee.. TESTIMONI SET BERPANTANG 1 TESTIMONI SET BERPANTANG 2 Berminat? Hubungi pengedar sah Shaklee anda sekarang! Kami juga boleh membantu… PM kami untuk keterangan lanjut, dan untuk mendapatkan supplement anda… In Shaa Allah, sekiranya anda konsisten dan disiplin, supplement Shaklee dapat membantu anda untuk lebih sihat dan bertenaga selepas bersalin, dan juga dapat menghasilkan susu yang…