• 6 Sebab Perlu Pilih Omega Guard Shaklee

    Omega 3 merupakan salah satu nutrisi yang juga tidak dapat dihasilkan sendiri oleh tubuh badan, serta tidak dapat menyimpannya di dalam badan kita. Untuk itu, kita perlu “top-up” nutrisi Omega 3 ini samada melalui pemakanan/diet seimbang ataupun pengambilan supplement secara consistent. Seorang dewasa yang sihat memerlukan antara 1,000-2,000 mg Omega 3 setiap hari. Tahukah berapa banyak pemakanan harian yang kita perlu ambil untuk mencukupkan berapa kandungan nutrisi di dalamnya. Antara ikan yang memberikan khasiat Omega 3 ini adalah ikan tenggiri, salmon, tuna, dan banyak lagi. Namun, apa yang membezakan produk Shaklee dan produk lain di pasaran? Jadi, pastikan jika anda ingin mendapatkan produk minyak ikan untuk keperluan harian anda dan…

  • Khasiat Omega 3 Untuk Kesihatan

    Salah satu nutrisi yang kita perlukan seharian adalah Omega 3. Omega 3 adalah asid lemak yang anda tak boleh abaikan dalam diet harian anda. Ianya memberikan banyak manfaat kepada tahap kesihatan kita, tidak kira peringkat umur atau jantina. Semestinya, kita boleh dapatkan khasiat Omega 3 ini daripada pemakanan harian. Terdapat beberapa jenis ikan yang kaya dengan khasiat EPA, DHA seperti Ikan Bilis, Ikan Sardin, Tuna, Ikan Tenggiri, Salmon. Cuma, kita perlu pastikan cara penyediaan makanan ini masih mengekalkan khasiat ikan itu sendiri. Kenapa Omega 3 dikatakan asid lemak yang sangat penting untuk kesihatan? Jantung yang Sihat Omega 3 dapat membantu mengurangkan masalah keradangan. Masalah jantung boleh disebabkan oleh keradangan yang…

  • Promosi Shaklee November 2018

    Welcome November. Pejam celik dah hampir kita ke penghujung 2018 kan. Seperti biasa, KakMah nak update tentang promosi bulan November 2018 ini. Ada pelbagai produk untuk anda grab promosi, dan paling penting, anda boleh berjimat. Suka kan? Promosi Omega Guard Supplement minyak ikan yang kaya dengan omega-3, EPA, DHA. Perbezaannya dengan jenama lain di pasaran ialah ianya diekstrak daripada ikan laut air sejuk seperti sardin, mackerel di perairan Jepun. Ketumpatan lebih 3 kali ganda berbanding hati minyak ikan. Dan paling penting, ia menggunakan kaedah ultratulen ber-gred pharmaceutical yang berteknologi tinggi. Untuk itu, ia memberikan ketulenan khasiat minyak ikan yang optimum. Omega Guard sesuai diamalkan oleh Ibu hamil, Ibu menyusu, kanak-kanak,…

  • Omega Guard ada Sales – Less 5%

    Siapa peminat tegar Omega Guard? Sekaranglah masanya jika anda nak dapatkan offer Omega Guard pada harga sangat lumayan dan berbaloi. Dari kanak-kanak, sehinggalah dah berusia, boleh sangat amalkan Omega Guard ni. Biasa dengar Omega-3, DHA kan? Semua khasiat asas ni ada dalam Omega Guard Shaklee. Bezanya, Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada hati minyak ikan itu sendiri, bukannya lemak ikan seperti kebanyakan product lain di pasaran. Sebab itu ia 3x lebih tumpat berbanding jenama lain. Tekstur capsule yang lembut, memang mudah sangat nak telan. Kanak-kanak pun suka sebab boleh chew, cuma rasa ikan sikitlah. Hehehe. So, apa promosi Omega Guard bulan ni? Apa antara khasiat dan kebaikan Omega Guard ni? Bantu…