• Omega Guard Bantu Kurangkan Masalah Batuk Berkahak

    Bila tak sihat, mesti rasa tak selesa kan. Terutama kalau batuk, selsema. Batuk lak ada kahak. Allah. Memang tak selesa jadinya. Nak batuk depan orang pun teragak-agak. Bising dan risau berjangkit. Kalau kita, dewasa ni, boleh lagi nak kawal. Tapi kalau budak-budak? Masa ni jugalah diorg paling rasa tak selesa. Muram dan takde mood nak bermain. Yang mana bawah 2 tahun dan masih menyusu badan, boleh lagi nak dapat khasiat dari susu ibu. Mana dah besar sikit tu, tak kan nak bergantung pada ubat aje kan. Salah satu alternatif adalah dengan memberikan mereka supplement. Omega Guard adalah supplement minyak ikan yang kaya dengan omega-3. Ia bersifat anti radang dan membantu…

  • Berat Badan Turun dengan Omega Guard (Testimoni)

    Omega Guard adalah supplement minyak ikan yang terbaik. Dihasilkan daripada hati minyak ikan, bukan lemak ikan tau. Dan ianya 3x lebih tumpat. Tahu tak bahawa minyak ikan dapat membantu menurunkan berat badan. Sebab apa? Kandungan asid lemak omega-3 dalam minyak ikan membantu meningkatkan aliran darah ke otot semasa bersenam. Selain itu, ia juga dapat membantu merangsang enzim yang berperanan dalam menyingkirkan lemak agar lemak dapat dimanfaatkan untuk penghasilan tenaga. Oleh itu, pengambilan supplement minyak ikan adalah salah satu alternatif terbaik dan efektif untuk membantu menurunkan berat badan. Dan lebih baik, jika disenambungkan dengan bersenam. Tak percaya? Jom kita tengok 2 testimoni ni. Haaa… Percaya ke percaya? Hehe. Kalau consistent dan…

  • Masalah Tekanan Darah Tinggi dan Supplement Shaklee

    Masalah tekanan darah tinggi adalah antara masalah atau penyakit yang serius di kalangan rakyat Malaysia. Menurut kajian pada 2010, kira-kira 4.8 juta rakyat Malaysia adalah pesakit tekanan darah tinggi (ini berdasarkan kajian 6 tahun dahulu. bayangkan sekarang ini). Tekanan darah tinggi adalah pembunuh senyap kerana ia jarang menunjukkan simptom ketara. Perkataan lain untuk tekanan darah tinggi adalah Hipertensi. Seseorang akan di-diagnose mengalami hipertensi apabila tekanan darah tinggi melebihi 140/90 secara berterusan. Mereka yang berpotensi mengalami masalah hipertensi ialah mempunyai keturunan yang ada masalah hipertensi, jantung, diabetes berumur lebih 55 tahun berat berlebihan tidak aktif merokok makan makanan tinggi kandungan garam mengambil ubat-ubatan   Berapakah bacaan tekanan darah yang dianggap normal,…

  • Testimonial dari Pengguna Omega Guard!

    Assalamualaikum… Pasti ramai yang ingin tahu adakah Omega Guard betul-betul berkesan? Jom kita tengok testimoni dari customers Shaklee yang consume Omega Guard..  Anak yang berusia 2 tahun ini diberikan Omega Guard, Vitamin E, ESP, dan disapukan dengan krim Herbal Blend untuk merawat sakit eczema nya.. Alhamdulillah.. selepas 5 hari, nampak kesan positif! Puan Khadeejah Hasmad memberikan anaknya Omega Guard kerana eczema.. Alhamdulillah, hasil usaha dan doa yang tidak putus-putus, eczema anaknya berkurangan.. Puan Surynn Zain memberikan anaknya Meal Shakes dan Omega Guard kerana asthma.. Alhamdulillah, anak nya semakin pulih.. dah kurang pengambilan nebulizer… Beliau memberikan suami consume Omega Guard dan Vitalea as Energy Booster! Alhamdulillah, suaminya semakin bersemangat dan kurang…