• Promosi Cantik Bergaya Raya Jun 2018

    Alhamdulillah, pejam celik, dah sampai ke pertengahan tahun dah kita ni. Bulan Jun yang dinanti-nantikan. Ramadhan pun dah masuk setengah bulan. Tak lama lagi, dah nak raya. Betul tak? Pasti ramai yang teruja untuk menyambut raya tahun ni. Mungkin ada di antara anda yang pertama kali beraya sebagai seorang isteri/suami, mungkin ada yang pertama kali beraya sebagai seorang parents. Sememangnya, sambutan hari raya, pasti ditunggu dan disambut meriah. Shaklee sentiasa tahu apa rakyat Malaysia perlukan untuk sentiasa sihat, cantik bergaya, terutama di pagi raya. Susulan daripada promosi berganda Mei lalu, bulan ni juga, Shaklee menawarkan offer/promosi yang istimewa untuk rakyat Malaysia. Consistent amalkannya untuk beberapa hari ni, in shaa Allah,…

  • Promosi Mei 2018 Sempena Ramadhan

    Shaklee ni memang tahu apa terbaik untuk rakyat Malaysia, terutama nak masuk bulan Ramadhan ni tau. Sebab tu, Shaklee offer promosi supplement yang sangat membantu kita untuk kekal cerdas, cergas sepanjang bulan Ramadhan. Sesuai diamalkan oleh semua peringkat umur, tidak kiralah tua atau muda, lelaki atau perempuan. So, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan promosi Shaklee hari ini. Selain supplement, Shaklee juga extend promosi YOUTH Intensive Care Set. Bermakna, anda masih berpeluang untuk mendapatkan Radiance C&E secara percuma. Satu ni worth RM437 tau. So, sementara tengah FREE ni, jom grab cepat. Best sangat tau. Sebab setiap satu capsule tu mengandungi 20% pure vitamin C dan E. Product lain pun tak ada…

  • Anda Perlukan Cinch Shake Jika Nak Kurangkan Berat Badan

    Pernah tak anda lihat orang yang berjaya mengurangkan berat badan mereka, tetapi badan mereka menggeleber, tak fit, tak cantik. Ini kerana lemak di dalam badan mereka dibakar tetapi tidak digantikan dengan otot yang sihat. Sebab itu, anda perlukan Cinch Shake Mix daripada Shaklee untuk menyokong proses diet anda. Nak tahu apa kenapa anda perlukan Cinch Shake? Keistimewaan Cinch Shake Mix Shaklee Bagaimana Cinch Shake dikatakan berkesan untuk membantu menurunkan berat badan? ☕ Ia diformulasikan untuk mengekalkan jisim otot tanpa lemak ☕ Kaya dengan kandungan leucine ☕ Ia membantu mengawal rasa lapar ☕ Membantu memberikan tenaga walaupun berdiet (mengamalkan menu sihat) ☕ Membantu menyokong proses meningkatkan metabolisme tubuh Oleh itu, jika…

  • Perbezaan ESP dan Cinch Shake Shaklee Untuk Kurus

    Ramai yang bertanya dengan saya, apakah perbezaan ESP dan Cinch Shake Shaklee. Maklum semestinya sudah tahu, Cinch Shake lebih sinonim dengan supplement untuk kurus dari Shaklee. Dan ESP juga telah berjaya membuktikan bahawa ESP juga dapat membantu seseorang itu untuk mendapatkan berat ideal atau dalam erti kata lain kurus! Both are same function.. Bekalkan protein dan bantu untuk kurus.. Tetapi…… apakah perbezaan antara dua supplement protein ini? Kedua-duanya tinggi kandungan protein. Cuma Cinch Shake mempunyai kandungan leucine dan fiber yang tinggi. Leucine adalah nutrisi yang diperlukan untuk mengisi bahagian-bahagian badan yang telah dibakar lemaknya dengan membina otot. Oleh itu, badan tidaklah menggeleber selepas lemak dibakar. Namun begitu, bergantung juga kepada…

  • Cinch Shake Beri Sumber Protein dan Bantu Untuk Kurus

    Sekiranya anda berhasrat untuk kurus, anda perlulah kurus dengan cara yang sihat. Pengambilan supplement untuk detox (sebagai pembuangan toksin), fat emulsifier (untuk membakar lemak), dan protein (bagi memelihara otot dalam badan). 3 main course ini diperlukan bagi memastikan anda kurus, tetapi kurus dengan cara yang sihat. Sesetengah orang yang tidak mengamalkan cara yang betul memang boleh kurus dalam masa yang singkat tetapi percayalah….mereka berpotensi untuk gain weight semula jika tidak dikawal dengan baik. Cinch Shake merupakan supplement dari Shaklee yang boleh memberikan sumber protein kepada mereka yang ingin kurus. Sumber protein tersebut sangat penting kerana ia membantu membina otot, dan otot tesebut menaikkan kadar metabolisma dan juga membakar kalori. Makanan…