• Beli Twin Pack Vivix ada Pelbagai Promosi

    Selamat Tahun Baru Cina diucapkan kepada semua rakyat Malaysia yang menyambutnya. 中国新年快乐! Tahun Piggy kan tahun ni? Semoga anda semua menjalani kehidupan lebih ceria, kaya, dan berjaya. Kebiasaannya, cuti panjang begini, ramai juga rakyat Malaysia dari bangsa lain yang mengambil kesempatan untuk bercuti kan? Semoga anda semua juga berbahagia selalu dan selamat sampai ke destinasi masing-masing, selamat pulang ke kampung halaman. Memandu dengan cermat okeh. Sempena bulan Februari dan Tahun Baru Cina ni, orang kata “Good Health is Wealth” kan. Jadi, Shaklee ingin mempromosikan Vivix untuk semua rakyat Malaysia. Tidak kira samada existing SID sedia ada, ataupun new customers yang nak join ahli. Tak nak join pun boleh sebab ada…

  • Promosi Shaklee Ogos 2018

    Mesti tak sabar nak tahu apa promosi bulan Ogos tahun 2018 ni kan? Sempena bulan kemerdekaan ni, macam-macam offer yang Shaklee berikan untuk anda semua, yang sememangnya pengguna tegar Shaklee. Pada yang baru nak mencuba-cuba pun, inilah masanya untuk anda dapatkan supplement Shaklee ni. Tak lupa juga, YOUTH masih maintain promotion bulan ni. Tapi kali ni dengan PWP yang lebih comel, canggih. Bulan ni sangat menarik sebab supplement # 1 di Malaysia iaitu Vivix Shaklee juga ada offer best dan sangat berbaloi tau. Tak lupa juga, skincare Shaklee yang menjadi idaman ramai tu, pun ada offer PWP. Memandangkan beberapa bulan ni, ramai ibu-ibu baru lepas bersalin, kita juga ada offer…

  • Flash Sale 2 Hari (7-8 Julai 2018)

    Berita baik untuk semua peminat dan penggemar setia produk Shaklee. Bermula dari hari ini, iaitu 7 Julai sehingga esok 8 Julai 2018, Shaklee buat flash sale promotion untuk anda semua. Ada yang less 5%, ada yang less 10%. Sangat berbaloi dan jimat sangat. So, jangan tunggu lama-lama. Terus hubungi SID anda, untuk dapatkan flash sale promo ni hari ni juga. Jangan lepaskan peluang anda untuk grab promo ini sekarang. Nak lebih jimat, boleh daftar sebagai ahli Shaklee. Yuran keahlian hanyalah RM75 sahaja. Jimat sehingga 10-20% untuk setiap barangan Shaklee, berbanding harga pasaran. Hubungi KakMah untuk dapatkan supplement anda.

  • Promosi Vivix 11-15 May 2018

    Istimewa kepada anda yang sedang berfikir apakah hadiah yang terbaik untuk anda berikan pada insan yang tersayang. Selain daripada “benda”, apa kata jika anda hadiahkan mereka supplement botanikal yang sangat hebat dan sedap ni, untuk kesihatan ibu bapa anda. In Shaa Allah, bila mereka sihat, mereka akan bertambah bertenaga, happy dan boleh melakukan amal ibadah dengan baik. Hanya dari 11 sehingga 15 Mei 2018 sahaja, promosi sangat terhad sempena Parents’ Day. Dapatkan minuman botanikal hebat ini sebanyak 2 botol dan dapatkan discount sehingga 5%. Sangat jimat. Paling penting, inilah hadiah terbaik untuk ibu bapa anda. Free Membership Free Postage Cashback bonus ± RM35   Kenapa Vivix? Vivix dihasilkan daripada 4…

  • Promosi Si Merah Vivix Disember 2017

    Shaklee ni pandai tau. Awal tahun dah buat promosi ni, hujung tahun pun sama juga nak buat promosi yang sama, sempena penutup 2017. Hebat kan? Si Merah Vivix, sememangnya menjadi pujaan hati ramai orang. Sebab itu, Vivix berada di ranking pertama dalam senarai Top Seller Products di Malaysia. Hebat kan? Sungguhpun harganya mencecah RM475 sebotol for non-member, tapi tetap ramai yang mengamalkan Vivix dalam diet seharian. Sebab, kesan anti oksidannya yang jauh lebih baik berbanding product lain di pasaran, terutama product tempatan. Dan, semestinya, Vivix dihasilkan dari hasil kajian yang sangat terperinci. Kerana Shaklee sentiasa ingin memastikan product nya selamat diamalkan, dihasilkan secara semulajadi, dan paling penting, berkesan. Vivix dihasilkan…