• Promosi Cun September 2016

    Pejam celik, pejam celik, dah masuk bulan September. Ingat tak satu lagu tu, “Wake me up when September ends”. Hehe. Ok, takde kena mengena pun sebenarnya. Bulan ni, kita meraikan Hari Raya Aidiladha kan? Ada sesetengah negeri atau tempat, yang meraikan Aidiladha ni dengan penuh kemeriahan, sama macam Aidilfitri. Antaranya Kelantan, Terengganu. Betul tak? Time ni juga lah kita nak berketrampilan cun melecun gitu. Kan? So, ummi nak share dengan anda, promosi gempak Shaklee sepanjang bulan September ni. Sempat lagi nak membeli sebelum raya. Nak tahu produk apa menjadi pilihan bulan ni? Ta-daaa!! Haaa.. best ke best? ESP dan juga Vitamin C. Kombinasi supplement terbaik untuk kulit kita. Tak percaya?…

  • Testimoni Vitamin E dan Vitamin C Bantu Atasi Masalah Kulit

    Rasanya memang ramai sedia maklum, vitamin E dan vitamin C adalah gabungan nutrisi yang sangat penting untuk kesihatan kulit kita. Kami ingin share dengan anda testimoni daripada mereka yang mengamalkan pengambilan vitamin E dan vitamin C. Lihat bagaimana kesan dua supplement ini membantu mengatasi masalah kulit mereka. Bagaimana 2 nutrisi ini membantu untuk memperbaiki masalah kulit? VITAMIN E ❤ membantu memulihkan tekstur kulit ❤ membantu memulihkan tona kulit supaya lebih sekata ❤ kaya dengan anti-oksida ❤ mengurangkan kesan parut VITAMIN C ❤ merangsang pembentukan collagen ❤ membantu mencerahkan kulit ❤ membantu melambatkan penuaan ❤ membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman Pengambilan secara consistent dapat memberikan kesan kepada anda.…