Kesihatan Tulang,  Lutut Sakit,  OsteMatrix,  Testimoni OsteMatrix,  Testimoni Supplement

Retak Di Lutut Kembali Bercantum Selepas 4 Bulan

Lutut ni adalah salah satu anggota badan yang sensitif. Terutama kalau seorang yang berusia. Jika jatuh, tulang lutut mudah untuk retak. Dan menurut doktor, ia boleh mengambil masa yang lama untuk pulih. Bergantung juga kepada tahap kesihatan kita.

Puan Ratna berkongsikan kisah ibunya yang mengalami masalah retak tulang akibat terjatuh. Bayangkan usia ibu yang dah meningkat usia, pastinya kesakitan dialaminya sukar untuk dijangka. Bagaimana Puan Ratna membantu ibunya untuk kembali sihat seperti sediakala?

Ibu saya jatuh dan retak lutut dua hari sebelum Ramadhan, nasihat doktor supaya ibu saya berehat dan untuk pulih mengambil masa dalam 6 bulan.

Alhamdulillah, dengan pengambilan 4 biji Ostematrix sehari retak di lutut ibu saya bercantum selepas 4 bulan dan dapat melakukan aktiviti harian seperti biasa.

Kesan lain seperti mudah tidur, lawas dan kebas-kebas di tangan ibu saya juga turut hilang dengan pengambilan magnesium.

Sebagai anak melihat ibu saya sihat dan cergas adalah perkara terindah.

Testimoni dikongsi di page Supermom Shaklee Story.

Ostematrix adalah supplement kalsium yang juga kaya dengan Magnesium dan Vitamin D. Kedua nutrisi lain ini juga diperlukan untuk membantu penyerapan kalsium dengan lebih berkesan. Sebab itu, ramai jatuh cinta dengan ostematrix. Dengan harga yang sangat berbaloi, ostematrix memberi banyak khasiat selain bagus untuk tulang. Antaranya membantu memudahkan pelawasan, memudahkan pembuangan, membantu tidur lebih lena, mengurangkan masalah migraine dan banyak lagi.

Berminat untuk dapatkan ostematrix ini, boleh hubungi KakMah segera.

*Disclaimer*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *