Ahli Shaklee,  Kecantikan,  Penjagaan Kulit,  Regimen YOUTH,  YOUTH Skincare

YOUTH Travel Kit Percuma

Pernah tak anda rasa susah sangat nak bawa skincare sebab packaging besar? Lepas tu dengan size beg pun terhad. Mana tak nya, dengan nak isi baju lagi, kasut ke. Skincare pula, bukan setakat 1,2 item. Betul tak? Kalau boleh, even tengah travel pun, mesti nak bawa lengkap kita punya skincare kan. Tak nak tinggal 1 pun. So, macam mana kita nak pastikan kita dapat bawa semua skincare kita tu, dan dalam masa yang sama, tak ambil space banyak dalam beg. Nak masuk dalam hand carry bag pun boleh.

Istimewa untuk peminat skincare Shaklee yang tegar, iaitu YOUTH skincare, anda boleh dapatkan travel kit YOUTH secara PERCUMA pada bulan April ini. Kecil sangat tau, travel-friendly orang kata. Lepas nak masuk flight.

Dalam YOUTH Travel Kit ni, ada pencuci muka, toner, serum, dan juga night cream. Hah. Lengkap dah kan skincare uolls. Moisturizer dah memang boleh masuk dalam handbag sebab kecil je kan. Radiance C&E capsule tu pun, u boleh bawa beberapa biji je masuk dalam beg. So, senang sangat kan? Tak payah pening kepala.

Macam mana nak dapatkan Travel Kit ni secara percuma?

Beli YOUTH Full Set!

  • Dapat free membership (worth RM65)
  • Free postage (RM10)
  • Dapat cashback bonus RM100
  • Terus beli harga ahli (jimat RM335)

So, jangan tunggu lama-lama. Cepat hubungi KakMah, sebab offer ni sampai 30 April sahaja tau. Lepas tu, tak tahu la Shaklee nak sambung ke tak offer ni. Haha.

Jangan tunggu last minit sebab kalau lambat sikit nanti, boleh gigit jari.

Whatsapp KakMah now.

*Disclaimer*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *