Buasir,  Kesihatan Tulang,  Masalah Sembelit,  OsteMatrix,  Testimoni OsteMatrix,  Testimoni Supplement

Tiada Lagi Sembelit Dengan Shaklee

Pernah mengalami masalah sembelit? Iaitu, suatu keadaan dimana kita rasa sukar nak membuang. Dah teran macam orang nak bersalin pun, masih sukar nak mengeluarkan najis kita tu. Bila berjaya keluar pula, najis tak lembut tapi keras. Hal ini berlarutan selama berbulan. Inilah dikatakan sembelit.

Sembelit jangan dibuat main tau. Bayangkan kita perlu keluarkan najis dari dalam badan kita. Tapi sistem usus kita ni bermasalah dan tak dapat nak keluarkan najis tersebut dengan lancar. So, najis boleh stuck dalam badan dan kita pun rasa tak selesa. Setuju?

Oleh itu, sekiranya anda mengalami masalah sembelit, jangan abaikan. Segera dapatkan rawatan dengan berjumpa doktor. Jangan dibiarkan sehingga melarat. Kerana lama-kelamaan, ia boleh menjurus kepada masalah lebih serius seperti buasir (sebab kerap teran), kulit wajah kusam dan tak bermaya, serta boleh mengakibatkan masalah kanser usus.

Bagaimana Untuk Mengurangkan Masalah Sembelit?

Puan Hartini berkongsi akan pengalaman beliau yang pernah menghidap masalah sembelit. Pada awalnya beliau menggunakan produk Shaklee semasa menyusukan anak beliau. Tanpa beliau sedar, masalah sukar membuang dan sembelit yang beliau hadapi selama bertahun tu, hilang.

Bila saya kongsikan kegembiraan saya ini dengan upline saya iaitu ummi mai md saupi. Barulah saya tahu Ostematriklah yang banyak membantu masalah saya ini.

Puan Hartini

Ostematrix adalah supplement kalsium yang lengkap dengan magnesium dan vitamin D untuk membantu penyerapan kalsium dengan lebih optimum ke dalam bahagian tulang kita. Apabila kalsium dapat diserap dengan optimum ke dalam tubuh badan kita terutama bahagian tulang, ia menggalakkan sistem usus kita untuk “bekerja” semaksima mungkin.

Mereka yang mengamalkan Ostematrix sebelum tidur bersetuju bahawa Ostematrix membantu melawaskan sistem pencernaan kita setiap pagi. Bila bangun tidur, usus kita ni terus bekerja dan kita sangat mudah membuang tanpa perlu meneran terlalu lama, “termenung” terlalu lama.

Jika anda juga mengalami masalah sembelit, anda boleh mula mengamalkan Ostematrix ini secara consistent. Bukan sahaja masalah sembelit anda boleh hilang, malah tulang anda juga menjadi semakin kuat dan padat. Ia dapat membantu mengurangkan risiko mengalami masalah osteoporosis, osteoarthritis.

Bagaimana Nak Dapatkan OsteMatrix?

Hubungi KakMah untuk mendapatkan produk Shaklee anda.

Jika anda inginkan penjimatan lebih 10-20% untuk setiap produk Shaklee, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran sebanyak RM75 sahaja. Anda juga berpeluang untuk menceburi bisnes Shaklee, dimana peluang untuk mendapatkan bonus lumayan sehingga 4,5 atau 6 angka terbuka luas untuk anda. Paling penting, usaha.

Join Shaklee bersama team WeGF, dikelolakan oleh KakMah. Hubungi KakMah segera.

*Disclaimer*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *