Kecantikan,  Regimen YOUTH,  Testimoni YOUTH,  YOUTH Skincare

Testimoni Penggunaan Youth Selepas 60 Hari

Diam tak diam, ada di antara kami yang sudahpun menggunakan YOUTH skincare ni hampir mencecah 2 bulan, iaitu 60 hari. Semestinya, product yang bagus, semulajadi, dan dijamin berkesan ini, memberikan perubahan yang sangat positif pada mereka ini. Terdiri daripada setiap peringkat umur (20an, 30an, 40an, dan 50an). Kesan ketara kelihatan terutama dari segi tona kulit, kedutan,, fine lines, jerawat. Memang excited sangat bila lihat perubahan mereka ni.

Mereka, bukan sahaja menggunakan skincare YOUTH ini. Tapi, mereka juga mengamalkan supplement Shaklee untuk melengkapkan nutrisi di dalam badan. Beauty Inside Out katanya. Sebab tu kesan cepat dan sangat ketara tau. Eh, tak sabar pula nak share.

Tona kulit kelihatan lebih sekata, lebih glowing, lebih cerah dari sebelum ni. Usia baru 20an, tapi masih menampakkan keserian wajahnya selepas ber-YOUTH kan?

Nampak tak ada Age Spots di bahagian kiri pipi beliau? Selepas 60 hari, kesan tu semakin pudar. Dan paling best dan ketara sekali ialah, bahagian gelap di bawah mata beliau totally gone, hilang, disappear. Best nya.

Mempunyai masalah jerawat yang sangat kronik. Tapi selepas menggunakan skincare YOUTH, amalkan supplement Shaklee secara consistent, lihatlah perubahan pada kulitnya. Skin texture bertambah baik, skin tone bertambah sekata. Paling ketara sekali, jerawat dan bekas scra pun berkurangan. MashaAllah.

Usia di sekitar 50an, fine lines, wrinkles tu memang biasalah apabila usia menginjak ke 50an. Betul tak? Tapi, memang sangat ketara apabila fine lines dan kedutan di bahagian bawah mata terutamanya, semakin berkurangan. Berseri sangat muka beliau.

Siapa kata perempuan je nak amalkan skincare? Lelaki pun boleh juga tau. Perasan tak di bahagian pipi Master Naquib ni, ada scar tissue? Selepas mengamalkan YOUTH skincare dan supplement Shaklee, scar tissue beliau semakin berkurangan. Cantik, licin nampak kulitnya. Glowing juga tau.

Sebab tu lah, YOUTH skincare habis terjual selepas 3 hari launching. Full set tau tu. Bukan starter set. So, pada anda yang masih tercari-cari skincare yang semulajadi, tapi berkesan seperti ini, boleh dapatkan YOUTH daripada KakMah. Promotion masih ada sehingga 31 March 2018 okeh.

Whatsapp KakMah sekarang okeh. Jangan tunggu lama-lama.

*Disclaimer*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *