Regimen YOUTH,  Starter Set,  YOUTH Skincare

Skincare Basic: YOUTH™ Starter Set

YOUTH™ Skincare adalah rangkaian regimen skincare yang semakin mendapat nama bukan sahaja di seluruh Malaysia, bahkan di serata dunia. YOUTH™ diyakini dapat memberikan 100% kesan positif kepada sesiapa sahaja yang mengamalkan regimen skincare ini secara consistent. Hasilnya, kulit lebih berseri, lebih sihat, tampak lebih muda daripada usia sebenar.

YOUTH™ setanding dengan rangkaian skincare lain yang telah lama berada di pasaran seperti S**I, M*** K**, dan banyak lagi. Apa yang membezakan YOUTH™ skincare ialah, ianya dihasilkan selepas 8 tahun kajian dan terdapat 8 patent/pending, dimana tiada rangkaian skincare lain yang boleh menduplikasi formula yang digunakan Shaklee untuk menghasilkan YOUTH™ skincare ini.

Ramai yang ingin mencuba. Kalau boleh, memang nak terus beli Full Set kan? Namun, mungkin bajet belum kesampaian, dan anda berfikir panjang untuk mendapatkan regimen YOUTH™ skincare ini. Tak perlu risau, kerana kini anda juga boleh memiliki YOUTH™ skincare dengan mendapatkan Starter Set.

 

YOUTH™ Starter Set terdiri daripada 4 item iaitu:

 • Luminous Gel Oil Cleanser
  • Mencuci, menghaluskan, serta melembutkan kulit.
 • Perfecting Skin Toner
  • Menanggalkan kulit mata dan melembapkan kulit.
 • Age Defense Moisturizer with SPF50
  • Melindungi kulit dari sinaran matahari yang merbahaya serta melembapkan kulit.
 • Advanced Renewal Night Cream – Light/Rich
  • Menyokong proses pembaharuan kulit semasa anda sedang tidur.

Harga set ni?

Hanya RM 850 sahaja.

Sangat jimat sebab setiap regimen skincare ni boleh bertahan sehingga 6 bulan. So, berapa je jumlah investment anda pun untuk dapatkan kulit yang lebih sihat dan berseri. Setuju?

Inginkan harga lebih murah? Tidak mustahil jika anda mendaftar sebagai ahli Shaklee, dengan yuran hanya RM75 sahaja. Anda boleh mendapatkan mana-mana produk Shaklee termasuk juga rangkaian YOUTH™ skincare ini dengan penjimatan lebih 10-20%.

Untuk maklumat lanjut dan ingin mendapatkan YOUTH™ skincare anda, hubungi KakMah segera. Mana tahu ada offer menarik menanti anda.

*Disclaimer*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *