Tentang Supplement4all

Siapa Owner Supplement4all? Siapa kami? – Challenge Day 1

Assalamualaikum.. Salam perkenalan… Untuk menyahut cabaran daripada seseorang, maka dengan itu, untuk 30 hari mendatang, akan ada perubahan mengenai post kami! Selain daripada berkongsi tentang tips kesihatan, mencadangkan supplement yang bersesuaian, kami juga akan berkongsi dengan anda tentang diri kami, impian kami dalam bisnes Shaklee, berkongsi tentang kehidupan.. dan yang paling penting, tujuan kami adalah untuk anda lebih mengenali diri kami, pemilik Supplement4all.
(✿◠‿◠)
Ini adalah kami, owner (pemilik) Supplement4all.
Shaklee ID kami ialah 885670 dan kami merupakan pengedar sah Shaklee yang bertapak di Seremban / Senawang dan kami juga boleh COD di sekitar Mantin / Port Dickson pada waktu weekend sahaja!
Buat masa ini, kami masih seorang pekerja tetap (seorang engineer, seorang architect) dan menjalankan bisnes Shaklee secara sampingan tetapi serius. Usia penglibatan kami telah mencecah 1 tahun.
 Itu bermakna bahawa kami mempunyai banyak impian yang besar yang kami ingin kecapi daripada bisnes ini. Kami bukan hanya berkongsi tentang kebaikan supplement Shaklee, kami juga ingin melahirkan lebih ramai lagi jutawan muslim / muslimah yang ingin berjaya dan memiliki income yang berlipat kali ganda dari sekarang. Dengan Shaklee, segalanya adalah tidak mustahil. Impian untuk bercuti, impian untuk memiliki income 5 atau 6 angka, impian untuk memiliki kereta mewah, impian untuk menunaikan umrah / haji… In shaa ALLAH, segalanya mampu untuk dicapai dengan bisnes Shaklee.
Mengapa anda boleh mempercayai kami?
✔ Ramai customer kami berpuas hati dengan kami
✔ Kami menjanjikan dan memberikan FREE consultation kepada customer kami
✔ Kami akan membantu anda
In shaa ALLAH…
Doakan kami agar lebih berjaya dalam bisnes Shaklee ini. Prinsip dan panduan kami mudah…
♕ Percaya pada ALLAH
♕ Berusaha sekeras-kerasnya hingga menjangkaui limit kita
♕ Tawakal pada ALLAH
Doakan kami ya.. dan sekiranya anda ingin menyertai kami, hubungi kami!
✎ msg/whatsapp: 0196972866

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *