Kesihatan,  Landmark Study,  Panduan Kesihatan,  Tentang Shaklee

Shaklee dan Landmark Study

Adakah anda pernah dengar tentang Landmark Study?

Adakah anda sedar, sakit ni tak datang semalaman. Sakit ni tak terjadi sekelip mata. Ada penyakit yang ambil masa bertahun-tahun, mungkin 10-30 tahun untuk develop. Betul tak?

Keputusan Landmark Study Shaklee
Keputusan Landmark Study Shaklee

 

Pelbagai faktor boleh menyumbang kepada wujudnya penyakit. Antaranya pemakanan, lifestyle semua ni boleh jadi penyebab sesuatu penyakit.

dan….
Apa fungsi landmark study ni?

Landmark study menjalankan kajian ke atas mereka yang mengamalkan sesuatu supplement untuk suatu tempoh yang lama. Tahukah uolls yang tak banyak syarikat supplement yang berani buat landmark study ni. Kenapa? Itu tanya brand tu sendiri eh. Sebelum beli, cer tanya, “ada landmark study”?

Landmark study Shaklee menunjukkan mereka yang mengamalkan Shaklee mempunyai risiko lebih rendah untuk mendapat penyakit kritikal, jika dibandingkan dengan mereka yang mengamalkan supplement jenama lain atau mereka yang tidak mengamalkan sebarang supplement.

Sebagai contoh, diabetes (rujuk graf kat atas tu). 3.5% berisiko, berbanding 8-10% untuk mereka yang tidak mengamalkan supplement shaklee.

Sebab tu, saya dan SID lain sangat yakin untuk mengamalkan supplement Shaklee secara consistent dan untuk suatu tempoh yang lama. Banyak kebaikan yang saya perolehi. Antaranya badan bertenaga, kulit makin sihat. In shaa Allah. Semua ni dengan izin Allah jua.

Ehem. Jadi, adakah uolls masih ragu-ragu lagi dengan shaklee? Keputusan di tangan uolls, maka terpulang pada uolls okeh. Jangan cakap akak tak payung. Hahaha.

Nak order shaklee?
Roger ahlak cepat.

signature 3

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *