Kurus Cara Sihat,  Set Bajet,  Set Kurus

Set Kurus Bajet Shaklee – Diet Cara Sihat

Ramai yang mencari supplement Shaklee yang bertepatan dengan bajet, dan sekaligus dapat membantu untuk menurunkan berat badan. Set kurus bajet Shaklee terdiri daripada 2 set asas. 2 set asas ini dilengkapi dengan supplement yang membantu untuk membakar lemak dan detox. Berapa harga set bajet ini? Hanya dalam lingkungan RM100 sahaja! Amat berbaloi, dan in shaa ALLAH, memberikan hasil terbaik kepada anda.
Supplement Shaklee membantu anda untuk diet dengan cara yang sihat. Pengambilan nutrisi tambahan boleh membantu badan anda untuk berfungsi dengan lebih baik dan inilah yang membantu anda untuk menurunkan berat badan. Diet secara sihat dan seimbang. Yang penting, tidak menyusahkan diri.

Bagaimana supplement Shaklee ini boleh membantu anda?
Lecithin adalah supplement yang membantu untuk membakar lemak dalam badan serta bertindak untuk membantu membersihkan salur darah. Ia juga bantu tingkatkan kecerdasan minda.
✔ Alfalfa Complex merupakan supplement yang mempunyai 1001 kebaikan. Antaranya ialah membantu untuk menyingkirkan lemak berlebihan dalam badan (detox). Ia juga membantu mengurangkan kadar kolesterol dalam badan.
Herb-Lax adalah supplement yang HOT dan sangat laris. Ini kerana Herb-Lax bertindak sebagai pembersih dalaman perut, membantu mereka yang mempunyai masalah pembuangan.
Harga?
☀ Hanya dalam lingkungan RM100 sahaja!
Berminat? Hubungi kami!
————————————————————-
msg/whatsapp: 0196972866
————————————————————-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *