GLA Complex,  Kecantikan,  Keperluan Harian,  Kesihatan Tulang,  Kesihatan Wanita,  OsteMatrix,  Promosi,  Regimen YOUTH,  Restoring Eye Treatment,  Vita-Lea,  YOUTH Skincare

Promosi “Wonder Women” March 2019

Sempena Hari Wanita pada bulan March ini, iaitu pada 8 March lalu, Shaklee menawarkan promosi hebat dan istimewa untuk semua rakyat Malaysia, khususnya wanita (tapi tak bermaksud lelaki tak boleh nak beli ya). Shaklee sangat mementingkan kesihatan dan semulajadi. Dan sebab Shaklee tahu wanita sukakan voucher, setiap pembelian produk promosi ini, anda akan dapat e-voucher. Menariknya, setiap e-voucher yang anda perolehi ini, anda boleh redeem semula dengan pembelian seterusnya bernilai RM100.

Wonder Women

Produk yang dimaksudkan ialah multivitamin Vita-Lea, supplement untuk bantu menstabilkan hormon iaitu GLA Complex, serta supplement yang kaya dengan khasiat kalsium juga magnesium dan vitamin D iaitu OsteMatrix. E-voucher bernilai RM30 menanti anda.

Celebrate Beauty

Selain supplement, anda juga inginkan skincare YOUTH yang meletops itu? Khas untuk anda, terutamanya yang ada masalah “eye-bag”, mata panda, mata kusam, sebab dengan promosi ini, anda boleh dapat e-voucher bernilai RM50. Dan anda boleh gunakan e-voucher ini pada pembelian seterusnya yang bernilai RM100.

YOUTH Restoring Eye Treatment sangat lembut untuk digunakan di sekitar mata kita yang sangat sensitif ni. Bukan sebarang produk boleh sapu tau, sebab lapisan kulit di sekitar mata kita ni sangat nipis, oleh itu ia sangat sensitif.

Jangan lepaskan peluang ini untuk mendapatkan produk Shaklee kegemaran anda.

Hubungi KakMah sekarang juga.

*Disclaimer*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *