Anti-Oksidan,  Promosi,  Vivix

Promosi Vivix 11-15 May 2018

Istimewa kepada anda yang sedang berfikir apakah hadiah yang terbaik untuk anda berikan pada insan yang tersayang. Selain daripada “benda”, apa kata jika anda hadiahkan mereka supplement botanikal yang sangat hebat dan sedap ni, untuk kesihatan ibu bapa anda. In Shaa Allah, bila mereka sihat, mereka akan bertambah bertenaga, happy dan boleh melakukan amal ibadah dengan baik.

Hanya dari 11 sehingga 15 Mei 2018 sahaja, promosi sangat terhad sempena Parents’ Day. Dapatkan minuman botanikal hebat ini sebanyak 2 botol dan dapatkan discount sehingga 5%. Sangat jimat. Paling penting, inilah hadiah terbaik untuk ibu bapa anda.

  • Free Membership
  • Free Postage
  • Cashback bonus ± RM35

 

Kenapa Vivix?

Vivix dihasilkan daripada 4 bahan semulajadi yang tinggi anti oksidan, botanical, iaitu Muscadine Grape, Polygonum Cuspidatum, European Elderberry, dan juga Purple Carrot. Vivix adalah campuran polyphenols yang merupakan anti oksidan yang sangat powerful yang membantu melindungi sel daripada rosak akibat radikal bebas.

Bagaimana Polyphenols membantu memberi kesihatan lebih baik?

Berminat untuk mendapatkan twin pack Vivix anda dan dapatkan less 5% daripada harga asal? Anda boleh click link e-sell ini untuk pembelian secara online dan anda boleh menggunakan credit/debit card anda. Lebih mudah, jimat masa.

Anda juga boleh menghubungi KakMah sekarang untuk mendapatkan promosi Vivix anda.

*Disclaimer*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *