Ahli Shaklee,  Anti-Oksidan,  Keahlian Shaklee,  Promosi,  Vivix

Beli Twin Pack Vivix ada Pelbagai Promosi

Selamat Tahun Baru Cina diucapkan kepada semua rakyat Malaysia yang menyambutnya. 中国新年快乐! Tahun Piggy kan tahun ni? Semoga anda semua menjalani kehidupan lebih ceria, kaya, dan berjaya. Kebiasaannya, cuti panjang begini, ramai juga rakyat Malaysia dari bangsa lain yang mengambil kesempatan untuk bercuti kan? Semoga anda semua juga berbahagia selalu dan selamat sampai ke destinasi masing-masing, selamat pulang ke kampung halaman. Memandu dengan cermat okeh.

Sempena bulan Februari dan Tahun Baru Cina ni, orang kata “Good Health is Wealth” kan. Jadi, Shaklee ingin mempromosikan Vivix untuk semua rakyat Malaysia. Tidak kira samada existing SID sedia ada, ataupun new customers yang nak join ahli. Tak nak join pun boleh sebab ada promosi istimewa yang sangat berbaloi dan menarik tau.

 

FREE Lucky Dip for Any Twin Pack Vivix

Istimewa untuk pelanggan setia Shaklee yang telah pun mendaftar keahlian Shaklee atau belum lagi, anda boleh grab promosi bulan ini iaitu pembelian Twin Pack (2 botol) Vivix membolehkan anda untuk mendapat satu lucky dip. Kiranya, seperti cabutan bertuah. Anda berpeluang untuk mendapat any Shaklee products for free. Mana tahu, boleh dapat sebotol Vivix lagi kan.

Ada 15 barangan anda boleh redeem. Antaranya ialah:

  1. Vivix
  2. Alfalfa Complex – 330 biji
  3. YOUTH Radiance C&E
  4. YOUTH Advanced Renewal Night Cream – Light
  5. Sustained Release Vita-C Plus
  6. Vita-Lea Iron Plus
  7. OsteMatrix
  8. dan banyak lagi….

Grab offer anda sekarang. Harga untuk Twin Pack Vivix ialah RM950. Free membership dan free postage.

 

Save 10% For New Membership – Twin Pack Vivix

Promosi ini istimewa dan khas untuk mereka yang belum lagi mendaftar sebagai ahli Shaklee. Selain daripada lucky dip, anda juga boleh memilih untuk mendapatkan promosi ini. Setiap pembelian Twin Pack Vivix, membolehkan anda untuk mendapat less 10% (kurang daripada harga ahli). Anda jimat lebih 20% dengan setiap pembelian twin pack Vivix ini, iaitu sebanyak RM375 tau. Best ke best?

Anda juga boleh mendapat free item iaitu free Laguna Blue Shaker 600ml. Free membership bernilai RM65, free postage (RM10), dan anda juga berpeluang untuk mendapat cashback bonus.


Pilihan di tangan anda. Nak free products, atau nak dapatkan less 10%?

Semuanya berbaloi dan ada keistimewaan tersendiri. Anda hanya perlu hubungi KakMah untuk mendapatkan set twin pack Vivix anda sekarang juga. Promosi hanya valid sehingga 28 Februari 2019 sahaja tau. Hubungi KakMah sekarang.

*Disclaimer*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *