Ibu Hamil,  Kesihatan Tulang,  OsteMatrix,  Promosi,  Regimen YOUTH,  Set Hamil,  YOUTH Skincare

Promosi Shaklee September 2018

Ogos 2018 telah melabuhkan tirainya, dan kini bermulalah September 2018. Bulan kelahiran anak KakMah yang kedua. Alhamdulillah. Kejap je, dah nak masuk usia 2 tahun dah anak KakMah ni. Syukur, Allah permudahkan. So, sempena bulan September ni, Shaklee menawarkan promosi yang sangat istimewa kepada semua orang yang inginkan kesihatan tulang yang optimum. Di kalangan rakyat Malaysia ni, semakin ramai kekurangan kalsium. Akibatnya masalah osteoporosis, osteoathritis, dan masalah lain pun mula timbul.

Kadang-kadang tu, bila KakMah teman mak check-up di HUKM bahagian orthopedic, KakMah lihat ramai sangat orang yang ada masalah berkaitan tulang. Orang zaman dulu, kuat sangat bekerja. Mereka amat membanting tulang 4 kerat mereka untuk bekerja. Yang mana kerja ofis, kerja di ladang, kerja di laut. Mereka semua ni kuat dulu. Tapi disebabkan tak minum susu, tak makan makanan tinggi kalsium, tulang mereka menjadi semakin rapuh. Setuju tak?

So, sempena kesedaran tentang kesihatan tulang yang sangat penting ni, Shaklee buat offer untuk supplement OsteMatrix. Iaitu supplement kalsium yang juga lengkap dengan vitamin D dan magnesium untuk penyerapan kalsium dengan lebih berkesan ke dalam tulang.

Tidak kurang juga untuk ibu-ibu yang sedang hamil dan dalam masa yang sama mempunyai niat dan impian yang besar untuk menyusukan anak mereka apabila dah lahir nanti. Penghasilan susu yang berkualiti dan banyak, bermula daripada alam kehamilan. Apabila nutrisi di dalam badan ibu mencukupi, di samping mindset dan ilmu yang betul tentang penyusuan, tidak mustahil anda dapat memberikan susu badan sepenuhnya pada anak anda sehingga berusia sekurang-kurangnya 6 bulan atau 2 tahun.

Alhamdulillah, KakMah juga masih menyusukan anak kedua KakMah ni. Dengan izin Allah, supplement Shaklee sangat membantu. Terutama di awal kelahirannya. KakMah continue amalkan set Prenatal selepas bersalin untuk dapatkan tenaga, kurangkan kelesuan. Alhamdulillah, set ini sangat membantu. Juga rezeki dari Allah, proses bersalin pun berjalan dengan lancar dan dipermudahkan.

Offer yang terakhir, actually ini adalah extended offer daripada bulan lepas, iaitu YOUTH Skincare. Jika anda mendapatkan samada YOUTH Renew & Maintain Set atau YOUTH Intensive Treatment & Repair Set, anda boleh mendapatkan LIMITED EDITION Facial Cleanse and Firm Device.

Device ni sangat efficient untuk membantu membersihkan kulit wajah anda, terutama jika anda memakai waterproof make-up (kalis air). Sangat mudah dan tidak menyakitkan. Without device ni pun, memang dah tentu YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser dapat membersihkan kulit dengan effective. Tapi bila guna dengan device ni, ia lebih memudahkan.

Di Sephora, device ni worth almost RM900 tau.

So, jangan tunggu last minit untuk dapatkan promosi Shaklee anda hari ini juga. Samada Ostematrix, Set Prenatal, atau YOUTH Skincare. Offer sehingga 30 September sahaja okeh. Jangan jadi macam offer vivix bulan lepas, berkali-kali Shaklee kena restock sebab laju sangat Out Of Stock nya, especially di branch.

Jangan tunggu sehingga akhir bulan okeh.

Untuk info lanjut, anda boleh menghubungi KakMah. Anda juga boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan hanya bermodalkan RM75 sahaja. Jika anda buat pembelian lebih RM650 ke atas (bersamaan dengan 200 uv), anda boleh dapatkan FREE membership.

*Disclaimer*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *