CoQ-trol Plus,  Kekeluargaan,  Kesihatan Jantung,  Omega Guard,  Penjagaan Kulit,  Regimen YOUTH,  YOUTH Skincare,  Zinc Plus

Promosi Shaklee Oktober 2018

Dah ready nak tahu promosi Shaklee untuk bulan Oktober ni? Pastinya, selain daripada promosi, Shaklee melancarkan 2 produk terbaru iaitu YOUTH™ Restoring Eye Treatment dan juga Zinc Plus. Dulu Shaklee ada Zinc Complex dan memang menjadi kegemaran ramai orang. Dan kini, Shaklee kembalikan produk nutrisi zinc dengan formulasi terbaru iaitu Zinc Plus.

Walaupun Shaklee baru sahaja melancarkan 2 produk ini, tetapi Shaklee juga ada buat offer khas untuk anda semua tau.

Info Tentang YOUTH™ Restoring Eye Treatment

  • Mengandungi campuran peptida yang sangat unik, dimana melalui kajian klinikal ia dapat membantu mengurangkan penampilan garis halus, kedutan, dan garisan pada bahagian bawah mata seawal 7 hari (berdasarkan klinikal study selama 28 hari, ke atas 36 individu, penggunaan 2 kali sehari).
  • Membantu mengurangkan masalah mata sembap dan lingkaran hitam (mata panda) – juga berdasarkan klinikal study.
  • Membantu menghaluskan kontur mata, menganjalkan dan menghidratkan (with clinical studies).
  • Diuji oleh oftalmologi – oleh itu tidak menyakitkan mata.
  • Tidak menyumbatkan liang-liang pori.
  • Diuji oleh dermatologi.

Rebut peluang untuk mendapatkan YOUTH Restoring Eye Treatment ini, dan anda boleh dapatkan 20% less untuk next pembelian Radiance Set iaitu Youth Activating Serum, Advanced Renewal Night Cream (Rich), dan Radiance C&E. Anda jimat RM215.

FREE Exclusive YOUTH Travel Bag

Dengan mana-mana pembelian set YOUTH skincare, anda boleh mendapatkan exclusive Carry All Travel Bag. Anda boleh menyimpan kesemua toiletries anda ke dalam beg ini dan sangat mudah untuk dibawa ke mana-mana sahaja, semasa anda travel. Travel untuk bercuti ke, kerja ke. Tak perlu risau tertinggal mana-mana YOUTH items kan.

Beli 3 botol, dapat LESS 5%

Sustained Release Vita-C Plus adalah salah satu produk yang menjadi rebutan ramai rakyat Malaysia. Vitamin C ini sangat membantu untuk meningkatkan pertahanan badan (sistem imun), juga dapat membantu mengurangkan masalah kulit. Vitamin C ini sesuai diamalkan oleh semua golongan, termasuk ibu hamil dan ibu menyusukan bayi. Setiap biji mengandungi 500mg vitamin C, dan ini cukup untuk melengkapkan nutrisi harian diperlukan.

Dapatkan 3 botol pada bulan ini untuk mendapatkan penjimatan sehingga RM15, iaitu discount sebanyak 5% berbanding harga biasa.

Real Men Set – Real Men Take Zinc

Bermula Oktober ini, Shaklee melancarkan Zinc Plus iaitu produk yang diperbaharui formula nya berbanding Zinc Complex yang dahulu. Zinc Plus sesuai diamalkan oleh semua orang, termasuk mereka yang mengalami masalah SLE, kerana ia tidak mengandungi alfalfa, seperti Zinc Complex dahulu.

Jika anda seorang yang aktif, inginkan kesihatan minda yang kuat, mengalami masalah rambut atau kuku yang rapuh, atau ingin mendapatkan zuriat, anda boleh amalkan Real Men Set yang terdiri daripada Zinc Plus, Omega Guard, CoQ-Trol Plus, dan Vita-E Complex.

Setiap pembelian set ini membolehkan anda untuk mendapat 2 paper bag secara PERCUMA.

So, jangan tunggu lama-lama. Jom grab salah satu promosi ini untuk lebih penjimatan dan barang exclusive daripada Shaklee.

Jika anda nak lebih jimat, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan hanya bermodalkan RM75 sahaja. Anda juga boleh mendapat FREE membership dengan pembelian lebih RM750, iaitu bersamaan dengan 200 uv. Jika anda menjadi ahli Shaklee, anda boleh dapatkan produk Shaklee dengan harga less 10-20% dari harga retail.

Info lanjut dan order, boleh hubungi KakMah segera.

*Disclaimer*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *