Promosi,  Regimen YOUTH,  YOUTH Skincare

Promosi Shaklee Disember 2018

Sudah tiba masanya untuk bulan Disember 2018. Nak tahu apa promosi Shaklee bulan ni tak? Istimewa untuk anda yang sememangnya pengguna tegar supplement Shaklee dan juga YOUTH skincare. Offer bulan ni anda wajib grab cepat.

YOUTH™ Free Radiance C&E

Ingat tak masa awal-awal launching YOUTH pada March 2018 lepas? Dengan setiap pembelian YOUTH™ Renew and Maintain Set, dimana terdiri daripada Luminous Gel Oil Cleanser, Perfecting Skin Toner, Youth Activating Serum, Age Defense Moisturizer – SPF50, dan Advanced Renewal Night Cream, anda boleh mendapatkan YOUTH™ Radiance C&E secara PERCUMA. Tahu tak, sebotol Radiance C&E ni harganya RM412.50 tau. Dan anda boleh jimat lebih lagi bila beli set ini.

  • Free Membership (jimat RM65)
  • Free Postage (jimat RM10)
  • Terus beli pada harga ahli – ada less sehingga 20% untuk harga ahli
  • Boleh dapat cashback BONUS sehingga RM48
  • Dapat Free paper bag – “Discover Beauty Within”
  • Dapat Free Skincare Guide

Berbaloi sangat kan? So, jangan lepaskan peluang untuk grab Promosi YOUTH™ Renew and Maintain Set ni.

YOUTH™ Free Magnifying Mirror (Large)

Eleh. Dapat cermin je?

Hello, ini bukan sebarang cermin tau. Ini memang boleh tengok kulit kita ni dengan lebih teliti. Setiap bekas jerawat ke, jerawat halus ke, hatta fine lines sekali pun, boleh tengok dengan cermin yang ada 5x magnifying. So, bolehlah korang telek kulit muka tu, tengok ok ke tak. Dah cun atau belum.

Macam mana nak dapatkan cermin ni? Senang saja.

Anda boleh dapat FREE cermin ni dengan setiap pembelian YOUTH™ Starter Set yang terdiri daripada 4 skincare regimen iaitu Luminous Gel Oil Cleanser, Perfecting Skin Toner, Age Defense Moisturizer – SPF50, dan juga Advanced Renewal Night Cream.

Selain daripada dapat cermin yang “jujur” ini, anda juga boleh mendapatkan…

  • Free Postage (jimat RM10)
  • Dapat Free paper bag – “Discover Beauty Within”
  • Dapat Free Skincare Guide

Boleh decide nak mana 1. Pilihan di tangan anda. Nak free Radiance C&E atau free Magnifying Mirror tu.

New KL Branch Opening Promotion – “Take Your Vitamin” Pill Box + Sticker

Shaklee bakal membuka KL branch terbaharu di sekitar Ikea Cheras pada bulan ini. So, sempena pembukaan branch baharu ini, Shaklee menawarkan pembelian “Take Your Vitamin” Pill Box + Sticker dengan harga yang sangat murah, iaitu RM3 sahaja. Kalau tak tu, harga RM19.80 tau. Best sangat boleh dapat harga murah. Jeles ai.

Syaratnya, anda hanya perlu membuat belian sehingga 200 uv (sekitar RM750) dalam single receipt. Belian boleh dilakukan di mana-mana branch ataupun dalam talian (online).

Bestnya pill box ni sebab compartment dalamannya boleh masuk berjenis-jenis supplement. Confirm tak mudah masuk angin, so supplement dalam keadaan yang sangat baik dan fresh. Lengkap juga dengan sticker untuk anda tampal pada ruangan pill box tersebut.


Dah decide?

Jangan lepaskan peluang untuk grab promosi Shaklee bulan ni sebab sangat best dan anda boleh jimat banyak sangat dengan setiap pembelian promosi anda.

Hubungi KakMah untuk mendapatkan produk Shaklee anda sekarang.

*Disclaimer*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *