Pengambilan Supplement,  Pengedar Shaklee

Konsultasi Percuma Tentang Produk Shaklee

Ramai yang pm saya bertanyakan tentang cara makan supplement itu, ini.. Kenapa bila dia makan supplement ni badan dia jadi macam ni? Kenapa dia tak nampak kesan lepas makan supplement? Kenapa dia rasa lapar lepas makan supplement? Dan pelbagai soalan lagi diajukan kepada saya. Tetapi…… mereka semua bukanlah customer saya.. Mereka mendapatkan supplement Shaklee daripada kedai / booth / kiosk yang sememangnya TIDAK DIBENARKAN sama sekali oleh pihak Shaklee.. dan hasilnya, mereka tidak mendapat konsultasi percuma tentang produk Shaklee…
Adalah diingatkan bahawa anda berhak untuk mendapatkan konsultasi secara percuma daripada pengedar Shaklee yang menjual supplement Shaklee kepada anda. Dari saat anda usha-usha tentang produk, sehinggalah ke sepanjang tempoh pengambilan, anda boleh mendapatkan konsultasi daripada pengedar Shaklee tersebut, bukannya daripada pengedar Shaklee yang lain.
Bukanlah ingin kedekut ilmu, tetapi tidak adillah saya kepada customers saya yang memerlukan perhatian saya dan konsultasi daripada saya. Serta tidak adil juga kepada pengedar Shaklee tersebut yang menjual supplement Shaklee kepada anda kerana itu tanggungjawabnya yang perlu dilaksanakan secara berhemah.
Konsultasi percuma dari saya adalah ISTIMEWA untuk customers saya SAHAJA! Maaf sekiranya saya tidak dapat membantu anda. Jika anda inginkan konsultasi percuma dari saya, anda boleh dapatkan produk / supplement Shaklee dari saya ya? ≧◠◡◠≦✌
Dan pastikan anda mendapatkan supplement Shaklee daripada mereka yang mempunyai serba sedikit ilmu tentang produk Shaklee. Pilihlah pengedar yang boleh berkongsi maklumat dengan anda, dan mesra dengan anda.
Selamat ber-Shaklee!!
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
———————————————————

**Disclaimer**

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *