Kolesterol,  Phytocol-ST

Kandungan Kolesterol Dalam Makanan, Berapa Diperlukan?

Makanan seharian kita ni penuh dengan kolesterol. Banyak ke sikit ke, bergantung kepada cara masakan, dan pelbagai lagi faktor lain. Tahu tak berapa kandungan kolesterol dalam makanan yang anda ambil? Dan tahu tak berapa banyak kandungan kolesterol yang anda perlukan dalam diet seharian untuk kesihatan yang lebih baik?
Ya, hanya 300 mg sahaja kolesterol yang diperlukan dalam sehari. Bagi mereka yang mempunyai masalah jantung, purata pengambilan kolesterol adalah lebih kurang berbanding mereka yang normal iaitu 200 mg. Jadi, adakah anda pernah mengira berapa jumlah kandungan kolesterol yang anda ambil setiap hari? Kami ingin kongsikan beberapa contoh makanan dan kandungan kolesterol untuk setiap makanan tersebut.

Jom sama-sama sihat dan mulakan penyemakan kandungan kolesterol anda hari ini! Kurangkan pengambilan makanan yang tinggi kolesterol untuk kesihatan yang lebih baik. Ataupun, adalah lebih baik mencegah daripada merawat! Dapatkan supplement Phytocol-ST daripada Shaklee yang dihasilkan daripada phytosterols yang membantu penyerapan kolesterol dengan lebih efektif.
Hubungi kami sekarang untuk dapatkan Phytocol-ST anda!
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
———————————————————

**Disclaimer**

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *