• Promosi November Lebih Gempak

    Uolls dah tahu ke apa promosi November kali ni? Mesti uolls suka sebab promosi kali ni ada pelbagai khasiat. Especially untuk mereka yang tengah usaha nak kurangkan berat badan. Inilah masanya untuk dapatkan supplement favorite uolls dengan promosi menarik. Nak tahu apa? Harganya? NUTRIFERON Twinpack less 5% – RM344.38 Buy 6 Free 1 – RM1,087.50   BUY 3 FREE 1 PROMOTION Alfalfa S (300 biji) – RM161.25 Alfalfa L (700 biji) – RM292.50 Lecithin – RM157.50 Vitalea for Children – RM333 Untuk info lanjut tentang kebaikan produk ni, bolehlah hubungi saya, Shima. Terus order okeh. Jangan tunggu last minit. Nanti terlupa pula. Terus ambil phone, dan hubungi saya.

  • Promosi Register Ahli Tinggal 3 Hari Lagi

    Masih ingat lagi tentang promosi Shaklee bulan ni? Berkaitan tentang register sebagai ahli, dan anda boleh dapatkan lecithin atau alfalfa secara PERCUMA. Tak ingat? Cuba tengok┬álink ini. Promosi ni tinggal 3 hari sahaja lagi tau. Promosi berakhir pada 31 Oktober 2016 ni. Tak tahu apa nak beli, untuk cukupkan 100 atau 200 uv? Saya cadangkan beberapa set yang anda boleh ambil, bersesuaian dengan masalah dan tahap kesihatan anda. Tapi tak semestinya set ni aje yang anda boleh beli. Anda juga boleh dapatkan supplement lain dan cukupkan syarat untuk mendapatkan alfalfa dan lecithin secara percuma. Haaa.. Ini cadangan sahaja ya. Kalau tak nak set ni, boleh contact saya for more details.…

  • Percuma Lecithin atau Alfalfa Botol Besar Bila Register Ahli

    Haaa. Berita baik kepada semua pengguna setia Shaklee yang selama ini berfikir-fikir nak register ahli ke tak kan? Ni ahkak nak habaq, sekaranglah masanya untuk uolls register Shaklee. Sebab boleh dapat free vitamin tau. Tak caya? Meh tengok ni. Syaratnya sama macam sebelum ni. Samada buat belian 100 – 199 uv, atau buat belian sehingga 200 uv. Kalau buat belian 200 uv tu, terus dapat free membership tau. Tak perlu nak bayar yuran keahlian RM68.90 tu. Hehe. Nak tahu apa anda boleh beli untuk dapatkan 200 uv? Ni contohnya. Apa best nya vivix ni? Click link ini sekarang Untuk info lanjut, boleh roger saya okeh. In shaa Allah, saya bantu…

  • Percuma Vitamin C atau Lecithin Bila Register Ahli

    Berita baik kepada pengguna Shaklee yang memang dah lama gunakan Shaklee, atau baru berjinak-jinak nak mencuba Shaklee, inilah masanya untuk anda register dengan kami sebagai ahli Shaklee. Walaupun sekadar nak makan sendiri aje, tak ada masalah. Jadi ahli Shaklee, tak semestinya kena buat bisnes Shaklee macam kami ni. Terpulang pada anda. Yang penting, bila anda register sebagai ahli Shaklee, anda berpeluang untuk dapat benefit yang Shaklee berikan. Asalkan menepati syarat mereka. Kenapa anda perlu register sebagai ahli Shaklee bulan Oktober ni, sehingga 15 Oktober? Sebab anda berpeluang untuk dapatkan Sustained Release Vita-C Plus atau Lecithin secara PERCUMA.   Syaratnya mudah sahaja: Beli supplement atau barangan Shaklee yang bernilai 100 –…

  • Promosi Tragedi Oktober 2016 – Omega Guard

    Salam Awal Muharam, muslimin dan muslimah. Apa azam tahun baru? Semoga segala apa yang kita rancang, dipermudahkan jalan oleh Allah dan dapat dilaksanakan dengan baik. In Shaa Allah. Haaa. Ni nak bagitahu, promosi Oktober tahun ni. Pasti ramai sukakan khasiat omega-3, DHA, EPA, minyak ikan. Sebab antara khasiatnya bantu bakar kolesterol, bantu tajamkan minda, nak kurus pun boleh. Berita baik untuk anda, bulan ni promosi Omega Guard sehingga 31 Oktober 2016.   Tunggu apa lagi, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan Omega Guard. Untuk lebih maklumat lanjut mengenai khasiat Omega Guard ini, boleh contact ummi ya.