Pengedar Shaklee

Branch vs Stockist (Stokis) Shaklee – Perbezaan dan Fungsi

Sejak kebelakangan ini ramai yang bertanyakan, “ada stokis tak kat Seremban?” atau “Seremban ada stokis kan?” atau “stokis Seremban kat mana ya?”, dan banyak lagi persoalan yang sama. Jujur kami katakan, KAMILAH STOKIS di SEREMBAN! ᕙ(`▽´)ᕗ Haaa.. mesti terkejutkan? Memanglah kerana kami PENGEDAR SHAKLEE YANG SAH!!! Keliru?
Ada bezanya antara BRANCH dan STOKIS !! Dan setiap satu itu mempunyai fungsinya yang tersendiri. Kali ini kami ingin cuba untuk ‘bercerita’ agar anda faham tentang perbezaan BRANCH vs STOCKIST (stokis) serta fungsi setiap satu tu. 
Kami harap anda faham perbezaan Branch dan Stockist. Stockist juga merupakan pengedar shaklee yang sah tetapi “kedai” yang dibuka itu adalah tidak sah.
Untuk itu, pastikan anda mendapatkan supplement Shaklee anda melalui SID yang sah yang bukan hanya menjual produk malah memberikan CONSULTATION secara PERCUMA kepada anda! Ya, kami SID diberi bonus bukan hanya kerana menjual supplement Shaklee kepada customers, tetapi kami juga diberi tanggungjawab untuk memberikan CONSULTATION kepada mereka yang membeli supplement Shaklee dengan SID.

Nak tahu di mana BRANCH SHAKLEE yang SAH?
✔ HQ ➭ Empire Tower, Subang
✔ Penang Branch ➭ Pusat Bandar Seberang Jaya, Perai
✔ Ipoh Branch ➭ Medan Istana 1, Bandar Ipoh Raya, Ipoh
✔ JB Branch ➭ Taman Molek, JB
✔ KL Branch ➭ Wangsa Maju Setapak, KL
✔ Kota Bahru Branch ➭ Jln Sultan Yahya Petra, KB
✔ Kota Kinabalu Branch ➭ Wisma Damai, KK

Kami merupakan SID yang SAH. Kami mendapatkan stok daripada Branch Shaklee yang SAH. Kami juga memberikan FREE CONSULTATION kepada customer kami!!
Ingin tahu lebih lanjut, atau ingin menjadi SID seperti kami?
Hubungi kami SEKARANG!
✎ msg/whatsapp: 0196972866
☎ COD: Seremban / Senawang / Mantin / Port Dickson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *