Beli Online

Berminat untuk dapatkan product Shaklee dengan kadar segera, tanpa perlu menunggu untuk beratur di branch atau HQ. Nak jumpa pengedar pun, agak susah sebab kena keluar rumah plus perlu ada cash. Tak perlu risau kerana kini anda juga boleh membuat belian secara online menggunakan credit / debit card anda. Semudah A, B, C sahaja.

Click link untuk ke page membeli-belah Shaklee secara online.

Ikuti 7 step mudah ini.

  1. Setelah anda click link diatas, anda akan diminta untuk bersetuju dengan polisi Pembelian Online Pembeli. Pilih “Agree” dan click “Next”
  2. Anda akan dibawa ke page “Shopping Cart” dimana anda boleh memilih product kesukaan anda. Untuk setiap product, anda boleh menambah atau mengurangkan kuantiti pembelian yang anda inginkan. Click “Update” di sebelah box kuantiti tersebut.
  3. Apabila selesai memilih product anda, click “Checkout”.
  4. Anda perlu mengisikan maklumat yang diperlukan untuk penghantaran dan juga untuk pengedar menghubungi anda untuk memberikan konsultasi percuma. Click “Continue”.
  5. Kemudian anda perlu menyemak senarai pembelian anda dan butiran penghantaran. Jika semuanya ok, click “Proceed for Payment”.
  6. Anda akan dibawa ke page “Payment Method”. Isikan details credit / debit card anda dan click “Confirm Payment” untuk pembayaran.
  7. Selesai pembayaran. Resit akan dikeluarkan. Anda boleh memilih untuk “Print Order” untuk menyimpan bukti pembelian anda untuk kegunaan di masa hadapan. Tapi jangan risau, Resit ini akan dihantar ke email yang anda berikan.

Mudah bukan? Selamat membeli-belah product Shaklee kegemaran anda.