Kesihatan Jantung,  Omega Guard

6 Sebab Perlu Pilih Omega Guard Shaklee

Omega 3 merupakan salah satu nutrisi yang juga tidak dapat dihasilkan sendiri oleh tubuh badan, serta tidak dapat menyimpannya di dalam badan kita. Untuk itu, kita perlu “top-up” nutrisi Omega 3 ini samada melalui pemakanan/diet seimbang ataupun pengambilan supplement secara consistent.

Seorang dewasa yang sihat memerlukan antara 1,000-2,000 mg Omega 3 setiap hari. Tahukah berapa banyak pemakanan harian yang kita perlu ambil untuk mencukupkan berapa kandungan nutrisi di dalamnya. Antara ikan yang memberikan khasiat Omega 3 ini adalah ikan tenggiri, salmon, tuna, dan banyak lagi.

Namun, apa yang membezakan produk Shaklee dan produk lain di pasaran?

Jadi, pastikan jika anda ingin mendapatkan produk minyak ikan untuk keperluan harian anda dan juga keluarga anda, dapatkan Omega Guard daripada Shaklee. Satu sajian Omega Guard dapat memenuhi keperluan omega 3 yang diperlukan seharian.

Harga hanyalah RM136.25 sahaja.

Namun, jika anda inginkan lebih penjimatan, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan hanya bermodalkan RM75 sahaja. Anda layak untuk menikmati harga kurang 10-20% berbanding harga pasaran. Berbaloi sangat tau.

Untuk maklumat lanjut dan untuk order produk Shaklee anda, hubungi KakMah sekarang.

*Disclaimer*

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *