Kecantikan,  Regimen YOUTH,  Restoring Eye Treatment,  Testimoni YOUTH,  YOUTH Skincare

YOUTH™ Restoring Eye Treatment

1 October 2018 lalu, Shaklee melancarkan satu lagi produk YOUTH™ iaitu Restoring Eye Treatment. Sesuai sangat untuk mereka yang mempunyai masalah lingkaran gelap bawah mata (mata panda), garisan kedutan halus di bawah mata, kesembapan mata, dan masalah-masalah lain di sekeliling bahagian mata kita ni.

Tahukah anda, di sekeliling mata kita ni, lapisan kulit sangat halus dan sensitif. Collagen di sekitar mata ni pun sangat sedikit berbanding kawasan lain. Sebab tu, bila kita meningkat usia, mata ni dululah yang paling senang nak nampak “meningkat usia” tu.

Untuk memilih produk untuk mengurangkan masalah di sekeliling mata kita ni, kita perlu memilih produk yang selamat dan tidak membahayakan mata.

YOUTH™ Restoring Eye Treatment adalah sangat lain dan berbeza, jika ingin dibandingkan dengan produk lain di pasaran. Seperti produk YOUTH™ yang lain, Shaklee menghasilkan produk ini selepas kajian terperinci, dan semestinya ia lengkap dengan Clinical Study.

Clinical Study bukan seperti mendapatkan pandangan ataupun maklum balas daripada pengguna, tapi ia bermaksud kulit wajah seseorang itu diuji untuk dilihat keberkesanannya.

Produk ini mengandungi campuran peptida unik, iaitu salah satu molekul yang terhasil daripada asid amino. Asid amino sangat penting untuk pembentukan struktur sel yang sihat. Oleh itu, dengan kehadiran peptida di dalam YOUTH™ Restoring Eye Treatment ini, ia terbukti berkesan membantu mengurangkan penampilan garisan halus, kedutan, dan garisan bawah mata seawal 7 hari. Ini berdasarkan clinical study ke atas 36 orang, penggunaan 2 kali sehari, selama 28 hari.

Yang pasti, ia telah diuji oleh oftalmologi serta dermatologi. Oleh itu, ia sangat selamat diamalkan setiap hari.

Hebat kan? Wajib dapatkan produk ini, terutamanya wanita yang sememangnya sinonim ada masalah mata ni. Eye bag, mata panda, fine lines bawah mata. So, jangan kita tua sebelum usianya. Jom amalkan YOUTH™ Restoring Eye Treatment ni secepat mungkin.

Berminat? Hubungi KakMah hari ini juga untuk mendapatkan produk ini. Jika anda inginkan lebih penjimatan, harga kurang 10-20% daripada harga pasaran, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Yuran keahlian hanyalah RM75 sahaja.

Tak nak buat bisnes? Tak ada masalah. Boleh jadi ahli untuk kegunaan sendiri je. Sambil-sambil tu, sharing la dengan yang lain, mana tahu boleh dapat bonus sikit kan?

Hubungi KakMah untuk keterangan lanjut dan untuk order YOUTH™ skincare anda.

*Disclaimer*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *