Vitamin C

Vitamin C Shaklee Membantu Mengurangkan “Runny Nose”

Tahu runny nose tu apa? Kalau orang kita ni rasanya sebut running nose kot.. Kan? ^^ Runny nose ni ala-ala macam selsema, tetapi hingus tu tak pekat.. sangat cair so tisu memang kena sentiasa ada sebelah kita cause anytime hingus tu boleh terkeluar. Situasi runny nose ni sangat memenatkan dan boleh buat badan kita lemah, mata mengantuk. Even kat kawasan ber-aircond atau panas, kalau dah kena runny nose ni, susah nak berhenti. Melalui pengalaman saya sendiri, Vitamin C Shaklee dapat membantu mengurangkan masalah runny nose.
Bagaimana vitamin C ni boleh membantu? Rasanya semua pun sedia maklum yang mana-mana vitamin C, hatta dari buah-buahan sekalipun, ia membantu meningkatkan tahap imunisasi badan, membantu menentang bakteria. Begitu jugalah dengan Sustained Release Vita-C Plus Shaklee.
Tetapi, perlu diingatkan bahawa pengambilan supplement bukanlah seperti ubat-ubatan. Kesannya agak lambat, bergantung kepada tahap penerimaan individu. Anda perlu consistent mengamalkan 1 biji setiap hari untuk kesan yang positif. In Shaa Allah, runny nose anda akan berkurangan. Saya sendiri telah mengalaminya. Dalam masa 3 hari consistent ambil vitamin C, runny nose berhenti dan demam pun kebah. Alhamdulillah.
Hubungi saya untuk order vitamin C anda sekarang!
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
———————————————————

**Disclaimer**

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *