Chewable Vita-C,  Testimoni Vitamin C,  Vitamin C

Vitamin C Bantu Tingkatkan Sistem Imunisasi (Testimoni)

Banyak makanan semulajadi yang kaya dengan khasiat vitamin C. Antaranya buah oren. Tetapi, anda perlu makan 7 biji buah oren untuk mendapatkan khasiat 500 mg Vitamin C, iaitu jumlah nutrisi diperlukan seharian. Banyak kan? Vitamin C adalah antioksidan yang melindungi badan kita daripada radikal bebas, sekaligus membantu meningkatkan tahap sistem imunisasi badan kita.
Jika anda rasa ingin demam, selsema, atau badan rasa tidak selesa.. segera telan 1 atau 2 biji vitamin C shaklee untuk meningkatkan tahap sistem imun anda. Sustained Release Vita-C Plus daripada Shaklee lengkap dengan bahan semulajadi yang memberikan 500 mg khasiat vitamin C dalam satu tablet. In shaa Allah, demam pun tak jadi menjengah. Kita lihat apa kata mereka?
 
 
 
Alhamdulilah.. dengan izin-Nya jua, Vitamin C Shaklee membantu meredakan demam / selsema / batuk. Tak perlu lagi ambil ubat. Lebih semulajadi, lebih selamat.

Anda ada dua pilihan, samada Sustained Release Vita-C Plus atau Chewable Vita-C Plus 100mg. Khasiat yang sama, cuma chewable boleh diamalkan oleh kanak-kanak.

Jom dapatkan vitamin C anda sekarang!
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=33c91699c1849207f81bf13a7210a5ec
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
pm fb: http://bit.ly/PM_Kami
Pengedar Shaklee di Seremban / Damansara
———————————————————

**Disclaimer**

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *