Testimoni: Susu Drop Tanpa ESP

Testimoni hangat sungguh ni sebab fresh lagi, baru keluar dari ladang. Hehe. Al-kisahnya, customer ni pada permulaan memang ambil supplement Shaklee untuk bantu berikan dia tenaga, tambahkan susu sepanjang journey penyusuan susu ibu ni. Dan, ada satu minggu ni dia buat eksperimen. Tak minum ESP selama seminggu.

Ish… ish… hehe…

Tengok apa dia kata…

SUSU DROP IBU MENYUSU

Sabar je la… Sanggup buat eksperimen.. hehe…

Bila perasan susu dah drop, dia pun cepat-cepat lah minum semula ESP. dan Alhamdulillah, susu kembali meriah seperti sebelum ni. Haaa, kan dah kata, in shaa Allah, ESP membantu dalam perjalanan kita sebagai seorang ibu yang ingin menyusukan anak sehingga umur 2 tahun ni. Sebab, ESP ada khasiat protein. Selain tu, dihasilkan daripada soya yang BUKAN GMO. Seperti yang sedia maklum, soya kan milk booster.

Nak dapatkan Set Menyusu Shaklee, boleh hubungi ummi atau beli secara online melalui link di bawah.

Shop Now

Leave a Reply