Testimoni Tambah Berat Badan

Tambah Berat Badan Dengan Shaklee – Testimoni

Shaklee bukan sahaja menawarkan supplement untuk meningkatkan mutu kesihatan anda, malah supplement Shaklee juga boleh membantu anda untuk tambah berat badan, atau untuk mendapatkan berat badan yang lebih ideal. Customer kami telah membuktikannya! Alhamdulillah, dengan mengamalkan Meal Shakes (sebagai supplement asas menambahkan berat badan), dan juga supplement lain seperti Vitalea dan B Complex, customer kami telah menampakkan perubahan dalam bentuk badannya.
Ini testimoni daripada customer kami tentang Meal Shakes…
Alhamdulillah… Testimoni customer yang ingin menambahkan berat badan!
Bagi mereka yang TERLALU KURUS, anda boleh cuba supplement Shaklee ini… Supplement Shaklee bukannya membantu menambahkan selera makan anda, lalu menambahkan berat badan anda (directly)… TETAPI, supplement Shaklee membantu melengkapkan nutrisi dalam badan anda agar lebih seimbang.. supaya badan kita sentiasa sihat, cergas.. apabila nutrisi badan seimbang, maka akan wujud penghasilan tenaga dalam badan kita (indirectly)…^^
Okeh, berbalik kepada customer kami ini yang ingin menambahkan berat badan beliau… Kami menyarankan agar beliau mengamalkan pengambilan vitamin asas iaitu Vitalea dan B Complex, serta MEAL SHAKES!
Ye, semua! MEAL SHAKES!! Meal Shakes bukan sahaja membantu anak-anak menambahkan selera makan, malah ia juga dapat membantu kita (orang dewasa) untuk menambahkan berat badan…
Tahu kenapa?! Senang aje… Ini kerana Meal Shakes kaya dengan 24 jenis vitamin, mineral dan zat… Ia juga dilengkapi dengan asid amino yang diperlukan oleh tubuh kita.. Meal Shakes juga kaya dengan protein (tanpa laktosa) yang membantu membekalkan nutrisi kepada sel tubuh kita… Meal Shakes bagaikan makanan segera yang sihat yang diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi… seronok kan? ia nya mudah untuk dihasilkan, dan sihat untuk diamalkan… Yeayyy! 🙂
Meal Shakes
Dan, kenapa kami sarankan customer kami mengambil Vitalea serta B Complex?
Vitalea merupakan multi-vitamin yang diperlukan oleh badan kita.. Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayur-sayuran dan buah-buahan, 12 vitamin, dan 7 mineral penting sebagaimana yang telah disarankan oleh Recommended Dietary Allowance (RDA). Vitalea sangat mudah larut dalam tubuh kerana kaedah yang digunakan untuk menghasilkan Vitalea serta mineral di dalamnya mudah berintegrasi dengan protein untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil. 
Untuk itu, Vitalea membantu memberikan tenaga serta melengkapkan nutrisi dalam badan kita…
B-Complex yang dihasilkan dari Shaklee mengandungi 8 component penting vitamin B, termasuk 100% biotin dan asid folic. Kesemua 8 component ini diperlukan bagi mendapatkan keseimbangan dan keberkesanan yang sempurna…
B-Complex dari Shaklee akan menukarkan makanan kepada tenaga, dan ia membantu penghadaman, menukar lemak, karbohidrat serta protein kepada tenaga.. Ia juga membantu mengurangkan masalah keletihan/kelesuan..
Berminat untuk cuba? Hurmmm… Masih ragu-ragu lagi? Tidak mengapa? Hubungi kami dahulu, atau isikan sahaja Inquiry Form kami dan nyatakan apa yang anda ingin tahu tentang supplement Shaklee (Meal Shakes, Vitalea, B Complex, dan macam-macam lagi!)… In Shaa ALLAH, kami akan segera reply pertanyaan anda.. Kalau tak nak isi form pun, boleh terus email kami! Senang kan?
Kami ingin berkongsi kebaikan supplement Shaklee dengan anda! jadi, cepat-cepat PM kami ye?
msg/whatsapp/wechat: 0196972866
ingin tahu lebih banyak lagi testimoni tentang Meal Shakes? click link INI atau INI!


These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. 
 These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

2 Comments

  • Shima Zainal

    waalaikumussalam, sis.. cara pengambilan masih lagi sama.. tukar yg mana pagi, ambil masa sahur.. tgh hari skip.. then yg mana dinner, ambil masa berbuka.. boleh disesuaikan mengikut masa.. sis beli supplement daripada siapa ya? ada sis cuba tanya dia?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *